Pronájem bytu 2+1, Žatec, Husova, 65 m2

Husova, Žatec


Rezervováno
13 500 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Cena je uvedena bez energií a služeb. Kauce ve výši 27.000,-Kč je včetně provize RK. )


Regionální dodavatelé v Žatci

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Exkluzivní pronájem krásného bytu o dispozici 2+1 + lodžie v osobním vlastnictví, který se nachází ve 3. patře panelového domu v klidné části města Žatce.
Byt prošel kompletní rekonstrukcí a je připraven k nastěhování od 1. září 2024. Byt o užitné ploše 65 m² disponuje prostorným obývacím pokojem, ložnicí, kuchyní s moderními spotřebiči, koupelnou a samostatným WC. Dále je k dispozici komora v mezipatře a sklep v suterénu domu.
V okolí do 1,5 km se nacházejí dva supermarkety, což zajišťuje pohodlné nákupy. Dopravní dostupnost je vynikající – v blízkosti je vlakové nádraží, dálnice, zastávka MHD i autobusová zastávka. Panelový dům má celkem 4 nadzemní podlaží a 1 podzemní podlaží. K dispozici je ústřední dálkové topení, které zajišťuje komfortní vytápění bytu.
Náklady na bydlení činí 3000,-Kč /1 osobu měsíčně. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné bydlení s dobrou dostupností a veškerou občanskou vybaveností v dosahu. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo pro sjednání prohlídky. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106875.

Stav
Rezervováno
Cena
13 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Cena je uvedena bez energií a služeb. Kauce ve výši 27.000,-Kč je včetně provize RK.
Náklady na bydlení
3000
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Husova, Žatec
ID
N106875
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
65 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
65 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Anna Linhartová

Anna Linhartová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Žatci (okr. Louny).

Podobné nabídky