Prodej rodinného domu, Mukařov, Choceradská, 184 m2 (ID: 1538661)

Choceradská, Mukařov


17 200 000 Kč
HYPOTÉKA od 81 970 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Mukařově

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji dřevostavbu rodinného domu o dispozici 4+kk s garáží, terasou, venkovním bazénem, altánem a krásnou udržovanou zahradou v obci Mukařov - Srbín, okr. Praha - východ. Dům s důrazem na kvalitu použitých materiálů a provedených prací má zastavěnou plochu 156m² a užitnou plochu včetně terasy 184m².

Dispozice domu - 1.PP - hlavní vstup/zádveří, hala se schodištěm, technická místnost, sklad a prostorná garáž. 1.NP - obývací pokoj ze kterého je francouzskými okny zpřístupněna pobytová terasa (31m²) a následně vstup do zahrady. Dále je zde kuchyňský kout s jídelnou, rodičovská ložnice s koupelnou s vanou, umyvadlem a WC. Dále se zde nachází dva dětské pokoje a druhá koupelna s WC. Z chodby je vstup do půdního prostoru (další úložný prostor). Dům byl kolaudován v roce 2015 a je ve velmi dobrém technickém stavu. K domu patří krásná a udržovaná zahrada se vzrostlými stromy, s altánem a bazénem. Dům je napojen na vlastní čistírnu odpadních vod, obecní vodovod, má však i vlastní studnu. Obecní kanalizace na hranici pozemku. Vytápění domu je řešeno plynovým kotlem.

V obci se nachází obchod, školka, restaurace, knihovna, sportovní hřiště. V okolí obce se nachází krásná příroda, lesy, louky a množství turistických tras i cyklostezek. Bezproblémová dostupnost do centra města - automobilem cca. 25min jízdy, autobusem PID trvá cesta na stanici metra linky C - Háje cca. 35minut. Veškerá občanská vybavenost je v Říčanech vzdálených 8km.

Možnost přenechání hypotečního úvěru s úrokovou sazbou 2,64% při fixaci do 12/26.

Pro více informací kontaktujte RK. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a přijďte se přesvědčit o atraktivitě nabízené nemovitosti!

Cena
17 200 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
21. 8. 2024
Adresa
Choceradská, Mukařov
ID
00152023
Stavba
Dřevěná
Plocha užitná
184 m2
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
156 m2
Plocha nemovitosti
1175 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Benest s. r. o.

Benest s. r. o.

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Mukařově (okr. Praha-východ).

Podobné nabídky