Prodej rodinného domu, Nová Ves, 400 m2

Nová Ves


11 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 56 712 Kč /měs.

(provizi hradí kupující)


Regionální dodavatelé v Nové Vsi

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Prodej domu v klidné obci Nová Ves, 15 minut od centra Liberce

Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům o velikosti 400 m², který se nachází v malebné a klidné obci Nová Ves, pouhých 15 minut jízdy od centra Liberce. Tato nemovitost je ideální jak pro velkou rodinu, tak pro investory hledající příležitost k pronájmu.

Dům je rozdělen na dvě plně funkční samostatné bytové jednotky. První byt má dispozici 3+1, což zahrnuje tři pokoje a samostatnou kuchyň. Druhý byt, s dispozicí 3+KK, nabízí tři pokoje s kuchyňským koutem. Oba byty jsou prostorné a světlé, s dostatkem úložného prostoru. Součástí domu je také možnost vybudovat luxusní podkrovní byt který má plánovanou dispozici 5+Kk. Tento podkrovní byt o velikosti 200 m² je ideální pro početnou rodinu, která ocení komfort a prostornost. V podkroví již započala rekonstrukce a jen čeká na Vaše úpravy. Dům má schválenou dotaci na 600.000,- kterou nový majitel může použít.

Tato nemovitost představuje skvělou investiční příležitost. Jeden z bytů je již obýván klidným a spolehlivým nájemníkem, který by rád pokračoval v nájmu. Nový majitel tak získá okamžitý a stabilní příjem z pronájmu, což výrazně usnadní financování investice. Druhý byt je připraven k pronájmu, nebo může sloužit jako bydlení pro další členy rodiny.

Dům je situován na prostorném pozemku, který nabízí komfortní zahradu ideální pro relaxaci a rodinné aktivity. Zahrada je vybavena pergolou, což poskytuje skvělé možnosti pro letní grilování a odpočinek. Pro děti jsou zde houpačky, takže si budou moci užívat venkovní zábavu přímo doma.

Součástí domu je také praktická garáž, která je vybavena kuchyňkou a toaletou. Tento prostor lze využít nejen k parkování, ale také jako dílnu, sklad nebo malý ateliér. Garáž poskytuje další možnosti pro využití a usnadňuje provoz celé domácnosti.

Nemovitost je ihned k nastěhování. Pokud hledáte prostorný a komfortní domov s možností výnosného pronájmu, je tato nabídka ideální právě pro vás. Pro více informací a prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Cena
11 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí kupující
Aktualizováno
3. 9. 2024
Adresa
Nová Ves
ID
62039
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
400 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
1300 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Septik
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Voda
Vodovod
Garáž
Sklep
Lodžie
Parkování
Bazén

Máte zájem o tuto nemovitost?

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!
Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Nové Vsi (okr. Liberec).

Podobné nabídky