Prodej rodinného domu, Úlibice, 135 m2

Úlibice


4 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 21 446 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Úlibicích

Popis

Nabízím k prodeji hezký dům, který je ideální jak pro rodinnou rekreaci, tak pro trvalé bydlení. Tento kouzelný objekt se nachází na malebném místě a vyniká svou útulnou atmosférou, připomínající tradiční roubenku nebo chalupu, díky kombinaci dřevěných prvků.

Součástí domu je prostorná a pečlivě udržovaná zahrada, obklopená vzrostlými stromy, která nabízí dokonalé útočiště pro relaxaci a zábavu. Dům se prodává včetně veškerého vnitřního vybavení a zahradního vybavení – sekačky, strunovky, zahradního traktoru a dalšího náčiní, které si můžete pohodlně uskladnit v zahradním domku nebo prostorné garáži s elektrickými vraty.

Milovníci vody ocení bazén, ve kterém si můžete užít osvěžující koupání i v chladnějších dnech díky možnosti ohřevu vody. K relaxaci láká také zahradní posezení s grilem, skryté pod pergolou, odkud si můžete vychutnávat nádherné západy slunce.

Interiér domu je stejně působivý – v přízemí se nachází prostorný obývací pokoj, kuchyň s historickými kamny, která jsou napojena na radiátory a vytopí celý dům. Dále zde najdete spíž, pokoj a koupelnu se sprchovým koutem a WC. Chodba s druhým vchodem na zahradu a přístupem do garáže dodává domu praktičnost.

Dřevěné schodiště vás zavede do útulného podkroví, kde je menší chodbička, ideální pro pracovnu, kuchyňka s elektrickým ohřívačem vody, samostatné WC a dva světlé pokoje se střešními okny.

Vytápění je flexibilní – můžete využít jak historická kamna, tak elektrický kotel umístěný v garáži. Dům je napojen na obecní vodovod a má také vlastní studnu, která zajišťuje užitkovou vodu pro zalévání zahrady a splachování WC.

Dům prošel v průběhu let různými rekonstrukcemi - rozvody byly dělané asi v roce 1986, dřevěná okna jsou také z tohoto roku, napojení na vodovod bylo před 7 lety a střecha je z roku 1990.

Obec Řeheč je malá vesnice, část obce Úlibice v okrese Jičín. Nachází se asi 1,6 km na jihozápad od Úlibic kam vede příjemná procházka a můžete se zde zastavit v místní hospůdce kde výborně vaří nebo si nakoupit v místním obchodě Coop. Vesnicí protéká Úlibický potok a okrajově zde zasahuje přírodní rezervace Úlibická bažantnice. Je odsud také blízko do Krkonoš za zimními sporty. Veškerá občanská vybavenost je v 10 km vzdáleném Jičíně.

Tento dům představuje skvělou příležitost pro ty, kteří hledají krásné místo pro rekreaci nebo trvalý život. Přijďte se přesvědčit o jeho jedinečnosti na vlastní oči!

Majitelka si vyhrazuje právo výběru kupujícího.

Cena
4 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 8. 2024
Adresa
Úlibice
ID
00372
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
135 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
1431 m2
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michaela Šulcová

Michaela Šulcová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Úlibicích.

Podobné nabídky