Prodej podílu trvalého travního porostu, Ježov, 4495 m2

Ježov


20 000 Kč /za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Vyvolávací cena.)


Regionální dodavatelé v Ježově

Popis

Prodej nejvyšší nabídce.
Věc nemovitá je zpeněžována pod názvem „Spoluvlastnický podíl ve výši id. 1/8 k pozemku parc. č. 4495, k.ú. Ježov“ a jedná se konkrétně o spoluvlastnický podíl ve výši id. 1/8 k pozemku parc. č. 4495 o evidované výměře 6.682 m2, druh pozemku: trvalý travní porost, způsob ochrany: zemědělský půdní fond, zaps. na LV č. 622 v katastru nemovitostí vedeném Katastrálním úřadem pro Jihomoravský kraj, katastrální pracoviště Kyjov, pro katastrální území Ježov, obec Ježov a okres Hodonín.

Obec Ježov na trase Uherské Hradiště – Kyjov asi 5 km severozápadně od Kyjova. V obci kompletní infrastruktura a pouze základní občanská vybavenost. Napojení obce pouze na autobusovou dopravu. Pozemek parc. č. 4495 vedený jako trvalý travní porost osázený nestejnoměrně porosty, které tvoří větrolam mezi stávajícími lány po pravé straně silnice vedoucí ze Žádovic do Žeravic.

Spoluvlastnický podíl ve výši id. 1/8 k pozemku parc. č. 4495, pozemek je v lokalitě „V lubech” protáhlého tvaru tvořící větrolam porostlý neudržovanými převážně listnatými stromy a keři.

Cena
20 000 Kč /za nemovitost
Poznámka k ceně
Vyvolávací cena.
Aktualizováno
21. 8. 2024
Adresa
Ježov
Plocha nemovitosti
4495 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petra Menšíková

Petra Menšíková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky podílu trvalých travních porostů v Ježově (okr. Hodonín).

Podobné nabídky