Prodej bytu 2+1, Svitavy, Raisova, 49 m2

Raisova, Svitavy - Předměstí


1 590 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 7 577 Kč /měs.

(nejnižší podání)


Regionální dodavatelé v Svitavách

Popis

Nabízíme k prodeji formou elektronické aukce světlý a prostorný byt v osobním vlastnictví o dispozici 2+1 a výměře 49 m2. Jedná se o rohový byt, s výhledem na dvě světové strany, který se nachází ve 3. patře třípatrového cihlového domu. Byt se nachází v klidné lokalitě města Svitavy, na ulici Raisova. Příjemné místo k relaxaci zajistí balkon, který má 3,3 m2, je slunný, situován na západní stranu a nabízí výhled do zeleně.

Elektronická aukce se bude konat dne: 24.9.2024 od 14:00 hod do 14:30 hod. V aukci čiňte nabídku ceny formou příhozů na našem portále aukcí a dražeb.
Více informací na: https://www.e-drazby.cz/index.php?obj=&dd=MzQ0MzU=

Byt má praktické uspořádání, skládá se z prostorného obývacího pokoje, ložnice, samostatné kuchyně, koupelny a WC. K bytu náleží dva sklepy, jeden o výměře 5 m2 a druhý o výměře 2 m2.
V bytě jsou plastová okna. Vytápění a ohřev vody je zajištěn novým plynovým kotlem, který se nachází v koupelně, současně s výměnou kotle byl vyvložkován komín. Nízké provozní náklady – fond oprav pouze 1 500 Kč, z toho 350 Kč záloha na vodu.
Dostatek parkovacích míst před domem. Nedaleko se nachází dětské hřiště a park Jana Palacha, cca 300 metrů.
Dům je klidný, udržovaný, má novou střechu, má udělanou hydroizolaci a zateplenou jižní stranu domu. V budoucnu v plánu revitalizace balkónů.

Nově vybudovaný tah na Brno a výstavba dálnice zajistí výborné spojení na Prahu i Brno.
Pokud hledáte klidný a prostorný byt s výhledem do zeleně pro rodinné bydlení nebo jako investiční příležitost, neváhejte a přijďte si byt vysoutěžit v aukci.
Těšíme se na Vás.

Na nemovitosti neváznou žádné právní vady a lze financovat hypotečním úvěrem

Aukční jistota se automaticky vrací, pokud se v aukci zájemce nestane vítězem nebo vítězem v pořadí.

GPS: 49.754936885, 16.457203466

Organizovaná prohlídka se bude konat 18.9.2024 v 18:00 hodin. Na prohlídku je nutné se předem nahlásit aukčnímu specialistovi, nejpozději den před konáním prohlídky.

Pokud nikdo nepotvrdí účast, prohlídka se konat nebude. Pro více informací a potvrzení prohlídky volejte zástupce aukční společnosti – Monika Zelená.

Účast na prohlídce není podmínkou pro účast v aukci.

Cena
1 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
nejnižší podání
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Raisova, Svitavy - Předměstí
ID
5064AD2460S
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
49 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jana Beranová infolinka

Jana Beranová infolinka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Svitavách.

Podobné nabídky