Prodej bytu 3+kk, Chýně, Premonstrátů, 100 m2 (ID: 1539285)

Premonstrátů, Chýně


9 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 45 274 Kč /měs.

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Chýni

Popis

Představujeme Vám moderní byt 3+kk o rozloze 100 m2 v srdci obce Chýně, který byl kolaudován v roce 2019. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají kvalitní bydlení s moderním vybavením a vysokým standardem.
Jednou z výhod tohoto bytu je možnost převzetí výhodného hypotečního úvěru se sazbou 1,79 % na částku 4,9 mil. Kč, přičemž měsíční splátka činí 19 300 Kč.
Byt je vytápěn centrálním topením a teplá voda je zajištěna elektrickým bojlerem, což zaručuje komfort po celý rok. Pro milovníky přírody je k dispozici zahrádka o velikosti 29 m2, která poskytuje dostatek prostoru pro odpočinek i zábavu.
Celý byt je vybaven plovoucími podlahami, které dodávají interiéru moderní vzhled a jsou snadné na údržbu. Koupelna je prostorná a vybavena kvalitními obklady, které dodávají elegantní a čistý vzhled. Součástí koupelny je pohodlná vana, ideální pro relaxaci po náročném dni. Druhé WC je umístěno samostatně, což zvyšuje komfort a soukromí obyvatel bytu.
Nadchne Vás také moderní kuchyně, která je vybavena vestavěnými spotřebiči, jako jsou myčka, lednice, trouba a mikrovlnná trouba. Kuchyně je navíc doplněna o velkou pracovní plochu, která nabízí dostatek místa pro přípravu jídel. Nad pracovní plochou je umístěna kvalitní digestoř. Celkově je byt vybaven tak, aby poskytoval komfort a funkčnost. Jihozápadní orientace obývacího pokoje zajišťuje dostatek světla a příjemné prostředí. Okna s trojskly efektivně izolují hluk a teplo, což zvyšuje pohodlí bydlení. Bytový dům je zateplený s energetickou třídou B, což přispívá k energetické efektivitě a snižuje měsíční výdaje na energie. K bytu je možné přikoupit parkovací stání v podzemní garáži za cenu 299 000 Kč. Byt nabízí dostatek úložného prostoru díky prostorné komoře o velikosti 5 m2, která se nachází přímo v bytě. Bytový dům disponuje společnými prostory, jako je kočárkárna.
Lokalita Chýně je známá svou vynikající infrastrukturou, pěti mateřskými školami a probíhající výstavbou druhé základní školy, která bude dokončena v příštím roce. Klidná atmosféra doplněná o veškerou občanskou vybavenost činí z Chýně vyhledávanou lokalitu pro život. Blízkost západního okraje Prahy umožňuje obyvatelům snadné dojíždění do hlavního města, ať už autem nebo veřejnou dopravou.
Pokud máte zájem o prohlídku, neváhejte nás kontaktovat. Na prohlídce bude přítomen také náš finanční konzultant, který Vám rád poradí ohledně nejlepšího financování.

Cena
9 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Premonstrátů, Chýně
ID
00027
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
100 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Romana Pauš

Romana Pauš

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Chýni.

Podobné nabídky