Prodej rodinného domu, Hrušovany nad Jevišovkou, A. Muchy, 105 m2

A. Muchy, Hrušovany nad Jevišovkou


5 302 500 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 25 270 Kč /měs.

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Hrušovanech nad Jevišovkou

Popis

V klidné obytné čtvrti Hrušovan nad Jevišovkou Vám k prodeji nabízíme řadový dvoupodlažní rodinný dům s garáží.
Dům je dispozičně řešen jako 4+1, v prvním nadzemním patře se při vstupu nachází předsíň, ze které je vstup do samostatného WC (2m2), chodbou se dále dostaneme do kuchyně (15,5m2).
Kuchyň je napojena na obývací pokoj ( 20m2), ale dá se oddělit posuvnými dveřmi a je zde krb na biolíh.
Z kuchyně můžeme vstoupit přímo do zahrady a pod pergolu, která v letních měsících nabízí posnídat přímo v zahradě. Další vstup na zahradu je přes koupelnu (prádelnu) umístěnou vedle kuchyně – zde je umístěna sprcha a plynový kotel, který zajišťuje vytápění domu.
Do horního patra se dostaneme z chodby po dřevěných schodech a zde je umístěna spací část domu. Po pravé straně je prostorná koupelna, ve které je vana, WC a přípojky na pračku a sušičku.
Vedle koupelny se nachází 3 pokoje, které nyní slouží jako ložnice, o velikostech 17, 16 a 8 m2.
Dům je využíván k bydlení od roku 1974, na domě je provedena částečná rekonstrukce. Na střechu byly umístěny solární panely, částečně je i zateplen a z velké části byla vyměněna okna za plastová.
Garáž je přístupná z chodby domu, má velikost 15m2 a kromě auta se zda dá zařídit i dílna – na ni navazují sklepní prostory, které jsou umístěny pod celou plochou domu.
Zahrada má velikost 284 m2, nabízí tak prostor pro relaxaci, ale i pro zahradničení. Na pozemku je umístěna stavba, která může sloužit jako prostor pro umístění zahradního načiní, ale i pro chov drobných zvířat. Na zalévání je k dispozici studna.


Těším se s Vámi na prohlídku!

Cena
5 302 500 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
22. 8. 2024
Adresa
A. Muchy, Hrušovany nad Jevišovkou
ID
00286
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
105 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
400 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Lenka Přibylová

Ing. Lenka Přibylová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hrušovanech nad Jevišovkou.

Podobné nabídky