Prodej atypického bytu, Kostelec nad Orlicí, Palackého náměstí, 672 m2 (ID: 1539817)

Palackého náměstí, Kostelec nad Orlicí


Cena na vyžádání /za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK)


Regionální dodavatelé v Kostelci nad Orlicí

Popis

Nabízíme Vám ke koupi nemovitost s vysokým investičním potenciálem, která se nachází v samotném centru města, kde máte vše na dosah ruky.

Díky své lokalitě je nemovitost ideální volbou pro rodinné bydlení nebo jako investiční příležitost. Nabízí i kombinaci komerčního využití a bytového bydlení. Je možné realizovat rozšíření nemovitosti + půdní vestavbu na více bytových jednotek se samostatným vchodem. Získáte nové komerční prostory/bytové jednotky, což je jedna z nejlepších možných investic, jaké stavebnictví nabízí.

Část této atraktivní nemovitosti je po rekonstrukci. Vzhledem k historické povaze nemovitosti je větší část vhodná k rekonstrukci, kde je příležitost si vybudovat prostory podle Vašich představ, zde je k prodeji spoluvlastnický podíl ve výši ½.
Přední část nemovitosti se nachází v samotném centru historického města Palackého náměstí až po zadní část v ulici Na Lávkách. Obě tyto části spojuje uzavřený dvůr, který poskytuje soukromí.

Nemovitost už nyní před případným rozšířením nabízí velkorysou rozlohu o 672,1m2, která poskytuje dostatek prostoru a široké možnosti využití pro bydlení, podnikání, obchodní provozovnu, ordinace lékaře, obchod, bistro, kavárnu, kanceláře nebo vytvoření multifunkčního komerčního prostoru. Zadní část domu může být využita ke komfortnímu bydlení s výhledem.

Celá nemovitost může být využita k nájemnímu bydlení, jako penzion nebo třeba k vybudování apartmánového domu v tomto turisticky atraktivním místě, které má přirovnání Divoké Orlice k francouzské Loiře. Orlické hory a Podorlicko mají spousty příběhů panských sídel, které spojuje řeka Orlice. Nový zámek v Kostelci nad Orlicí s krásným parkem, zámek Častolovice, zámek Doudleby nad Orlicí, zámek a hrad Potštejn a hrad Litice.

Kostelec nad Orlicí má přibližně 6.200 obyvatel. Nachází se 6 min od okresního města Rychnov nad Kněžnou, 3 min od Vamberka, 27 min od Orlických hor a 25 min od Hradce Králové.
Ve městě se nachází veškerá občanská vybavenost – supermarkety, mateřské školy, základní škola, střední školy, zubní lékař, praktický lékař pro děti a dospělé, pošta. Je zde několik dětských hřišť a sportovních oddílů (fotbal, softball, atletika, florbal atd.). Okolí je plné krásné přírody a turisticky zajímavých míst.

Doporučujeme, jedná se o jedinečnou nabídku s ohledem na hodnotu nemovitosti a lokalitu. Skvělá dostupnost podtrhuje atraktivitu této nemovitosti. Pro bližší informace nás kontaktujte.

V přední části se nachází:
Komerční prostor (40,6m2), v minulosti sloužil jako květinářství.
Vjezd do uzavřeného dvora, který spojuje přední a zadní část domu (38,4m2).
Sklep (29,6m2).
Schodiště (12,6m2).
Bytové prostory (56,3m2) s krásným výhledem do náměstí.
Chodba (18,5m2).
WC (1,5m2).
Půdní prostory (152,4m2), kde lze vytvořit mezonetové bydlení.

Zadní část:
Chodba (19,1m2), velký prostor s množstvím přírodního světla.
Ložnice (15m2) s krásným výhledem do okolí.
Obývací pokoj s kuchyňským koutem (52,5m2).
Koupelna..

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
28. 8. 2024
Adresa
Palackého náměstí, Kostelec nad Orlicí
ID
88714
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
672 m2
Patro
2.
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
672 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj vody
Garáž
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Pavel Nožička

Pavel Nožička

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje atypických bytů v Kostelci nad Orlicí.