Prodej rodinného domu, Tábor, U Měšické tvrze, 172 m2

U Měšické tvrze, Tábor, Měšice


Cena na vyžádání /za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(volejte makléři)


Regionální dodavatelé v Táboře

Popis

Máte v hlavě představu ideálního domova, který si chcete vytvořit podle svých představ? Představujeme vám jedinečnou příležitost, jak si tento sen splnit! Tento dvoupodlažní rodinný dům z 60. let, nacházející se v klidné části města Tábor - Měšice, nabízí nejen dostatek prostoru, ale také velký potenciál pro investici a budoucí rozvoj.

Dům se pyšní prostornou obytnou plochou o rozloze 172 m2, která čeká na vaši kreativitu a úpravy. Jedním z velkých benefitů je půda, kde můžete vytvořit další pokoj, a tím rozšířit obytný prostor. Představte si, jak tento prostor přeměníte na útulný pokoj pro hosty, pracovnu nebo hernu pro děti – možnosti jsou téměř neomezené. Po domluvě lze veškeré vybavení domu vystěhovat.

K domu patří také rozlehlá zahrada o výměře 1037 m2, která je skvělým místem pro relaxaci, rodinné grilování nebo zahradničení. A co je na této zahradě nejzajímavější? Můžete ji rozdělit na dva samostatné pozemky, což vám dává možnost na druhé části postavit další dům. Tato možnost otevírá dveře nejen pro rodinné bydlení, ale také pro zajímavou investiční příležitost.

Součástí nemovitosti je také prostorná garáž, která pohodlně pojme dvě malá auta. Už se nemusíte bát, kde zaparkujete, nebo jak uskladníte své věci – garáž poskytuje dostatek místa pro obojí. Na pozemku se navíc nachází vlastní studna, což je další skvělou výhodou.

Velkým plusem je také podsklepení celého domu. Představivosti se meze nekladou, a tak tyto prostory můžete přetvořit například ve vlastní wellness zónu s vířivkou, saunou a posilovnou, nebo domácí kino s hernou.

Nemovitost se nachází v klidné lokalitě, jen pár minut jízdy od centra. Skvělá dostupnost v kombinaci s klidným prostředím dělá z tohoto domu ideální místo pro rodinný život nebo investici.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost! Domluvte si prohlídku ještě dnes a objevte veškerý potenciál, který tento dům nabízí.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
volejte makléři
Aktualizováno
27. 8. 2024
Adresa
U Měšické tvrze, Tábor, Měšice
ID
01575
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
172 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1209 m2
Plocha zahrady
1037 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace, Septik
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Garáž
Sklep
Výtah
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jan Caha

Jan Caha

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Táboře.

Podobné nabídky