Prodej zahrady, Praha - Vysočany, Kbelská, 293 m2

Kbelská, Praha 9, Vysočany


3 700 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 17 633 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Novinka na trhu! Exklusivně nabízíme prodej zahrady 293 m2 + další spoluvlastnické pozemky na jiných pozemcích (většinou příjezd. komunikace), OV,  v zahrádkářské osadě Praha 9 - Hloubětín, ul. Kbelská.  Bezproblémový příjezd po zpevněné cestě přímo z Kbelské ul., vjezd do osady přes elektrickou bránu na telefon. ovládání. Parkování možné přímo na pozemku nebo v dolní části osady na parkovišti. V osadě se nachází mnoho chat, některé jsou obývány celoročně. Výstavba chaty je vhodná pro víkendové pobyty v zeleni a odpočinku.

Námi nabízený pozemek je v horní části jižního svahu s pěkným výhledem na Prahu. Je celý oplocený, vstup vrátky z komunikace. Na pozemku již byla vybudována betonová deska do tvaru L pro výstavbu chaty. Momentálně stojí na malé části dřevěná bouda k uskladnění potřeb pro zahradničení. Na pozemek je přivedena elektřina a celoroční pitná voda. Lokalita je vymezena jako rekreační. Lze zde vybudovat dvoupodlažní objekt o ploše 25 m2, mírně zapuštěný s podkrovím nepřesahující výšku 5 m nad terénem. U podzemního podlaží mohou být i okna.

Příjemné a slunné místo přímo vybízí k trávení volného času ve svém a v zeleni stromů a keřů. Pěkná oáza v pražské zeleni a přitom nemusíte cestovat v kolonách z Prahy na venkov. V pěší dostupnosti Lidl a Kaufland, BUS (380 m), TRAM (500 m), metro Hloubětín (1 km), sportoviště AIRSOFTGAME.

Cena
3 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 8. 2024
Adresa
Kbelská, Praha 9, Vysočany
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
293 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Hana Jílková

Mgr. Hana Jílková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje zahrad v Praze 9.

Podobné nabídky