Prodej rodinného domu, Ženklava, 142 m2 (ID: 1540229)

Ženklava


Rezervováno
7 950 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 37 887 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Ženklavě

Popis

Máte zájem o rodinný dům v malebné obci Ženklava? Nabízíme Vám úžasnou novostavbu 4+kk s garáží, garážovým stáním, terasou a prostorným pozemkem o rozloze 565 m2. Tento moderní dům je skvěle situován a poskytuje veškeré pohodlí pro Vás a Vaši rodinu.

Dispozice domu je promyšlená a praktická. V prvním podlaží (1. PP) se nachází prostorná garáž a garážové stání, které zabezpečí parkování pro všechna Vaše vozidla. Po vstupu do zádveří vcházíte do centrální chodby, která vede do velkého, vzdušného obývacího pokoje s moderně vybavenou kuchyní všemi spotřebiči a ostrůvkem. Dostatek světla v místnosti zajišťují francouzská okna, kterými projdete na krásnou dřevěnou terasu s pergolou o 35 m2 a do zahrady.
Z chodby se dostanete do dalších dvou pokojů a ložnice s nádherným výhledem a vlastní koupelnou se sprchovým koutem. Dále v domě najdete koupelnu s vanou i sprchovým koutem a WC, technickou místnost s tepelným čerpadlem a další samostatné WC.
Předokenní žaluzie jsou instalovány ve všech pokojích pro dokonalé zatemnění a soukromí.

Dům je napojený na veřejný vodovod, elektřinu a odpad je sveden do ČOV, což zajišťuje spolehlivý provoz. Teplovodní podlahový systém a ohřev vody je napojen na tepelné čerpadlo. Větrání domu a filtrace vzduchu je podpořena rekuperační jednotkou a klimatizací v každém pokoji.
Díky nízkoenergetickému provedení budou měsíční náklady domu velmi nízké, energetická náročnost PENB: B.

Okolí nabízí veškerou občanskou vybavenost. V blízkosti domu se nachází škola, školka, obchody s potravinami, večerka, restaurace, sportoviště, lékaři a pošta. Autobusové spojení do okolních měst je také snadno dostupné. Pro milovníky přírody a aktivního životního stylu je zde mnoho možností trávení volného času. Blízkost Beskyd nabízí krásné cyklo a turistické trasy, a koupaliště Libotín je jen kousek odtud.

Stav
Rezervováno
Cena
7 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Ženklava
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
142 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
565 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Martin Kabíček

Martin Kabíček

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Ženklavě.

Podobné nabídky