Prodej bytu 3+1, Jakartovice, 73 m2 (ID: 1540232)

Jakartovice


1 790 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 8 531 Kč /měs.

(Cena je celková.)


Regionální dodavatelé v Jakartovicích

Popis

SNÍŽENÁ CENA.
Základní info:
- výborná lokalita - 20 km od Opavy a 10 km od Slezské Harty
- prostorný byt po rekonstrukci
- balkón k jihu
- příznivé měsíční náklady - fond oprav jen 1.200 Kč / měs.
Dovoluji si Vám předložit nabídku prodeje výborně lokalizovaného a velmi prostorného bytu 3+1 v osobním vlastnictví. Byt se nachází ve 3. patře nízkopodlažního bytového domu. Dům je téměř v centru obce, ale přesto stranou hlavní komunikace. V roce 2025 bude dům kompletně revitalizován. V bytě jsou již nyní instalována plastová okna a v domě je vlastní kotelna, díky čemuž má byt velmi příznivé náklady na vytápění. Byt prošel celkovou rekonstrukcí - fotky napoví více. Okna pokojů a kuchyně jsou k východu a severu, velký balkón je orientován k jihu do zeleně. Pokoje mají pravidelný tvar a jsou samostatně přístupné z předsíně. Kuchyně, přístupná z obývacího pokoje, je osazena kuchyňskou linkou na míru včetně vestavěných spotřebičů. Vedle bytu na patře je technická místnost, v níž je mimo jiné umístěna pračka a velký zánovní bojler na teplou vodu. K bytu náleží 2 velké sklepy.
Pozemek u domu je obecní a je obyvateli domu volně užíván pro rekreaci. Parkování je možné přímo u domu. Kolem domu není žádný průjezd automobilů, je na konci slepé ulice.
Jakartovice jsou nevelkou obcí nedaleko Opavy a současně blízko rekreačně atraktivním lokalitám jako je např. Slezská Harta. Je zde mateřská škola, pošta, zdravotní středisko, obchody. Základní škola je v nedalekém Mladecku. Do roku 2026 počítá obec mj. s výstavbou ČOV a kanalizace.
Vzhledem k příznivým měsíčním úhradám za byt se jedná o velmi atraktivní investiční příležitost, kdy lze snadno dosáhnout úročení od 5 % / rok výše. Další velkou výhodou bude skokové zvýšení ceny bytu po dokončení revitalizace v r. 2025 o 10 - 15 %.
Byt nemá žádné právní vady.
Dovoluji si upozornit, že majitel v případě více zájemců může upřednostnit vyšší cenovou nabídku.

Cena
1 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je celková.
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Jakartovice
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
73 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Cakl Marek

Cakl Marek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Jakartovicích.

Podobné nabídky