Pronájem rodinného domu, Průhonice, U Parku, 800 m2 (ID: 1540351)

U Parku, Průhonice


75 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky)


Regionální dodavatelé v Průhonicích

Popis

Nabízíme Vám pronájem 3podlažního prostorného rodinného domu o dispozici 9+1 a ploše 550 m2 + 250 m2 sklepních a skladových prostor včetně garáže pro 3 auta (parkování pro další 4 auta na oploceném pozemku před garáží). Dům byl postaven v roce 2002, nachází v těsné blízkosti Průhonického parku s krásným výhledem na zámek a do zeleně. Celková plocha pozemku je 708 m2, z čehož činí 250 m2 zastavěná plocha domu. Zahrada o ploše 458 m2 je udržovaná se vzrostlou zelení, krytým bazénem, venkovním krbem, udírnou a vinným sklípkem.
V prvním podzemním podlaží o ploše 250 m2 se nachází garáž pro 3 auta, sauna, lázeň, odpočívárna, komora, kotelna a skladové prostory.
První nadzemní podlaží o ploše 250 m2 nabízí 4 vzájemně neprůchozí pokoje, přičemž 1 prostorný obývací pokoj s krbem má výhled do zahrady a přístup na terasu (s orientací na jih a východ); druhý obývací pokoj (s orientací na jih) je průchozí do kuchyně s komorou a má přímý vstup do zimní zahrady, dále do koupelny s rohovou vanou, sprchovým koutem, WC a bidetem; další dva pokoje v tomto podlaží (s orientací na jih a na jih a východ) mají výhled do zahrady a možnost využití dalšího samostatného WC a předsíně s vestavnými skříněmi.
Druhé nadzemní podlaží o ploše 250 m2 nabízí 5 pokojů, přičemž 1 samostatný prostorný obývací pokoj je s balkónem a krbem s výhledem do zahrady (s orientací na jih a východ); druhý obývací pokoj je průchozí do pokoje s komorou, má výhled do zahrady (s orientací na jih) a vstup do koupelny s rohovou vanou, sprchovým koutem, WC a bidetem; další dva neprůchozí pokoje v tomto podlaží mají výhled do zahrady (s orientací na jih a na jih a východ) a možnost využití dalšího samostatného WC a předsíně s vestavnými skříněmi.
Třetí nadzemní podlaží nabízí dřevem obložený otevřený obytný prostor o ploše cca 50 m2.
Součástí stávajícího zařízení domu je kuchyňská linka, vestavná sklokeramická deska, vestavná pečící a MW trouba, digestoř, myčka nádobí, centrální vysavač, nábytek (viz foto) – možno pronajmout plně zařízené nábytkem, částečně zařízené či nezařízené. Na podlahách jsou dřevěné, laminátové podlahy a dlažby. V blízkosti se nachází zastávka MHD – Průhonice – Hole, bus č. 357, 363, který Vás odveze za cca 14 min. k metru C Opatov. Veškerá občanská vybavenost se nachází v 5 min. vzdálené obchodní zóně Čestlice - Obchodní centrum Průhonice, Obchodní centrum Spektrum, Obchodní a zábavní zóna Čestlice a Aqua Palace Čestlice, vše vzdáleno pouhých 2,2 km od domu.
K nastěhování od 1. 10. 2024 s možností dlouhodobého bydlení s přihlášením se k trvalému pobytu. Vhodné k bydlení či jako sídlo firmy – kanceláře.

Cena
75 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky
Aktualizováno
13. 9. 2024
Adresa
U Parku, Průhonice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
550 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
800 m2
Plocha nemovitosti
708 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Petr Strnad

Ing. Petr Strnad

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu rodinných domů v Průhonicích.

Podobné nabídky