Pronájem bytu 2+1, Příbram, Mariánská, 62 m2 (ID: 1540500)

Mariánská, Příbram - Příbram VII


11 990 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky 3.429 Kč měsíčně / 1os + elektřin a plyn a se přepisuje na podnájemníka)


Regionální dodavatelé v Příbrami

Podlahy

Revize elektrických zařízení

Popis

Vzhledem ke zvýšené poptávce o námi nabízené nemovitosti prosíme všechny vážné zájemce, aby nás pro rychlé vyřízení kontaktovali pomocí odpovědního formuláře u inzerátu. Následně Vám zašleme email s odkazem na krátký osobní dotazník. Po jeho vyplnění se vám ozveme a domluvíme se na dalším postupu a termínu prohlídky.

K podnájmu vám nabízíme světlý byt o velikosti 2+1 a rozloze 62 m2, který se nachází ve 3. podlaží cihlového domu v žádané a dobře dostupné lokalitě Příbram, ulice Mariánská. K bytu náleží sklep.

Interiér bytu tvoří dva velké nezařízené pokoje. Máte zde tedy prostor jeden z nich vybavit zařídit jako prostorný a světlý obývací pokoj. Druhý nezařízený pokoj vybízí k vytvoření ložnice. Prostorná kuchyně bytu je laděna do červené barvy, je vybavena plynovou varnou deskou, elektrickou troubou, digestoří a mikrovlnnou troubou. Součástí kuchyně je také prostorná komora, která může být využívaná jako spižírna. Krásná moderní koupelna bytu disponuje prostorným sprchovým koutem, zrcadlovou skříňkou nad umyvadlem a dalšími skříňkami s úložným prostorem. Toaleta je od koupelny oddělena, pro váš větší komfort. Celou atmosféru bytu dokreslují krásné, udržované, dřevěné parkety.

Jedná se o klidnou lokalitu s veškerou občanskou vybaveností a dobrou dopravní dostupností. V docházkové vzdálenosti se nachází autobusová zastávka, obchod s potravinami, základní i mateřská škola, poliklinika, divadlo a jiné vyžití.

Byt je volný k nastěhování ihned.

Doporučuji osobní prohlídku. Uvádíme energetickou náročnost G - jelikož nemáme doloženo PENB.

Cena
11 990 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky 3.429 Kč měsíčně / 1os + elektřin a plyn a se přepisuje na podnájemníka
Aktualizováno
14. 9. 2024
Adresa
Mariánská, Příbram - Příbram VII
ID
02489
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
62 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Barbora Jeníková

Barbora Jeníková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Příbrami.

Podobné nabídky