Prodej bytu 2+1, Mohelnice, Na Příkopech, 53 m2

Na Příkopech, Mohelnice


Rezervováno
2 495 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 11 890 Kč /měs.

(měsíční náklady 3.772,- Kč (včetně FO 783,- Kč) + elektřina )


Regionální dodavatelé v Mohelnici

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Popis

REZERVOVÁNO. Nabízíme světlý byt v ulici Na Příkopech v Mohelnici. Byt je dispozičně řešen jako 2+1, má vlastní komoru v bytě, zasklenou lodžii i sklep, nachází se ve 4. patře panelového domu po revitalizaci, s výtahem. Byt byl rekonstruován, jádro je zděné, koupelna je netradičně s oknem, vybavena prostorným sprchovým koutem. Obývací pokoj je, krom vstupu z předsíně, prakticky propojen širokým průchodem s kuchyní, v chodbě je prostorná komora, ve které může být krásná šatna. Z ložnice, která je stejně velká jako obývací pokoj, je vstup na prostornou zasklenou lodžii s pěkným výhledem. Na podlaze v ložnici jsou parkety nyní kryté kobercem, v ostatních prostorách je položena plovoucí podlaha a v koupelně je dlažba. Byt je velmi světlý, situovaný v klidném a velmi dobře udržovaném domě s výtahem, má zateplenou fasádu, plastová okna, rekonstruované stoupačky a velmi dobře udržované společné prostory. V bezprostředním okolí domu je hodně zeleně, dětská hřiště i sportoviště, okolí je čisté a udržované. Ulice Na příkopech je jen pár kroků od samého centra Mohelnice.

Měsíční zálohy za služby spojené s užíváním bytu činí 3.772,- Kč (dlouhodobá záloha FO 783,- Kč, pojištění 14,- Kč, správa 212,- Kč, odměna za schválené práce 60,- Kč, teplo 1.337,- Kč, studená voda 572,- Kč, teplá voda ohřev 756,- Kč, osvětlení společných prostor 8,- Kč, výtah 30,- Kč).
Očekáváme dodání průkazu energetické náročnosti, proto dle zákona zatím uvádíme PENB kategorie G.

Mohelnice je krásné město v Mohelnické brázdě, v Olomouckém kraji, obklopené ze tří stran horami - Hrubým Jeseníkem a Zábřežskou vrchovinou. Je zde zavedena linka městské autobusové dopravy, která spojuje místní vlakové a autobusové nádraží, najdete tu také krytý bazén a koupaliště, mateřské, základní i střední školy a veškerou občanskou vybavenost, včetně mnoha pamětihodností.

Stav
Rezervováno
Cena
2 495 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
měsíční náklady 3.772,- Kč (včetně FO 783,- Kč) + elektřina
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Na Příkopech, Mohelnice
ID
AR119
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
53 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
53 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Richard Záhorský

Richard Záhorský

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Mohelnici (okr. Šumperk).

Podobné nabídky