Prodej rodinného domu, Kšice, 136 m2

Kšice


9 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 47 609 Kč /měs.

(včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Kšicích

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Hledáte nadstandardní, prostorný rodinný dům s vlastní saunou či velkou garáží a především bez dalších nutných investic? Nabízíme Vám ke koupi patrový rodinný dům v centru malé obce Kšice, která je vzdálena pouze 5 km od města Stříbra a 37 km od města Plzně.

Částečně podsklepený objekt prošel kompletní rekonstrukcí a modernizací. Celková obytná plocha domu činí 136 m2. Přízemí domu tvoří vstupní chodba, pokoj (či pracovna), koupelna se sprchovým koutem, umyvadlovou skříňkou a WC, kuchyně, ložnice, chodba, komora a obývací pokoj s krbovými kamny. V podkroví, kam vede betonové schodiště obložené dubovým dřevem, se nachází obývací pokoj, 2 ložnice, malá kuchyňka a koupelna s vanou, umyvadlovou skříňkou a WC.

Dům je napojen na všechny inženýrské sítě (obecní vodovod, kanalizace, elektřina). K dispozici je i vlastní studna. Dům je vytápěn elektrickým kotlem. V přízemí je podlahové topení a v podkroví jsou klasická topná tělesa. K dispozici jsou i krbová kamna v obývacím pokoji. Vnější povrch stěn je izolovaný minerální vatou a omítaný probarvenou omítkou. Krytinu střechy tvoří tašky Bramac.

Na dům navazuje velká garáž (dílna) o výměře 57 m2, která disponuje vlastní montážní jámou a průmyslovými, elektrickými garážovými vraty. Garáž je vytápěná a je sem zavedena voda. Na zahradě před domem stojí zahradní domek (26 m2), kde se nachází prostorná finská sauna, sprchový kout a relaxační prostor. Na zahradě je k dispozici velké garážové stání pro 5 automobilů. Část stání je možné přebudovat na zahradní pergolu. Velká část pozemku je opatřena zámkovou dlažbou, zbývající část je zatravněná. Na pozemek se dostaneme skrze vjezdová, dvoukřídlá, elektrická vrata.

Zastávka autobusu se nachází jen 100 metrů od domu. Koupi nemovitosti lze financovat pomocí hypotečního úvěru, který Vám naše RK pomůže zdarma realizovat. Dům je vhodný k trvalému bydlení pro větší rodinu či pro vícegenerační bydlení nebo pro bydlení v kombinaci s podnikáním. V obci Kšice se nachází obecní úřad, obchod, fotbalové a dětské hřiště. Veškerá občanská vybavenost a pracovní možnosti se nachází jen v 5 km vzdáleném Stříbře. V okolí obce se rozprostírá krásná příroda (lesy, cyklotrasy atd.) Pro více informací volejte 606 628 181.

Cena
9 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 8. 2024
Adresa
Kšice
ID
H84/24
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
136 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
340 m2
Plocha nemovitosti
887 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
61.3 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické
Voda
Místní zdroj vody, Vodovod
Garáž
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Vlastimil Harvilla ml.

Vlastimil Harvilla ml.

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kšicích.

Podobné nabídky