Prodej bytu 3+1, Olomouc, Jílová, 70 m2

Jílová, Olomouc - Neředín


5 390 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 25 687 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Olomouci

Popis

Toužíte po vlastním bydlení? Chcete bydlet v bohaté zeleni v okrajové části Olomouce a mít přitom všude blízko? Co byste řekli krásnému světlému bytu po rekonstrukci v domě s výtahem v ulici Jílová.
Pojďte do něj s námi nahlédnout! Byt v 7 patrovém panelovém domě je po kompletní rekonstrukci. A tu majitelé bytu rozhodně neodbyli.
Příčka obývacího pokoje je posunutá, aby se zvětšil prostor předsíně a vešly se sem pohodlně jak vestavěné skříně, tak například kočárek. Obývacímu pokoji byla zachována světlost a jedinečnost společného prostoru. Vyjdete z něj na balkon, který nabízí útulné místo k ranní kávě či osázení zelení. Zůstalo i dost prostoru pro kuchyňskou linku, na míru vyrobenou vestavěnou skříň a jídelní stůl.
Zbylé dva pokoje mohou sloužit jako ložnice, dětský pokoj či cokoliv dalšího. Původní chodba, která vedla od vstupu vpravo, je zazděna - vznikla tím prostorná koupelna a WC, obě přístupné ze strany od pokojů. Se stejnou pečlivostí byla promyšlena koupelna, kam nejenže pohodlně postavíte pračku i se sušičkou, ale osprchujete se v příjemně velkém sprchovém koutě. Pracovna může sloužit i jako šatna či technická místnost - byl zde totiž protažen rozvod vody. Ačkoliv k bytu náleží i sklepní kóje, všechny potřebné věci uskladníte tak, abyste je měli neustále po ruce. Byt je doslova nafukovací - velkorysé a hlubší vestavěné skříně v předsíni i ložnici, poličky či celá policová stěna v obývacím pokoji.
Celý byt má sjednocené podlahy bez přechodových prahů, nabízí tedy pohodlné bydlení jak pro rodiny s dětmi, tak pro starší osoby.
Nad vámi už je jen střecha, izolovaná polystyrenem. Nehrozí tedy, že by vám někdo nad hlavami chodil a dupal. Vy si budete moci užívat klidu a krásných výhledů z nejvyššího patra domu. Navíc balkon, okna kuchyně a jednoho z pokojů jsou umístěna na jihozápad, jde tedy opravdu o prosluněné bydlení.
V bytě jsou též nové elektrické rozvody, omítky, stropy, bezpečnostní dveře a samozřejmě vyzděné jádro.
Pojďme se podívat ven. Spousta prostoru, stromů a ostatní zeleně. Park Malého prince, komplex dětských hřišť, ke kterým se dostanete bez nutnosti přecházet silnici. Oplocené hřiště pro psy, kam pohodlně zajdete vyvenčit svého pejska, aniž by znečistil okolí! Síť kavárniček, cukrárniček a malých obchůdků, v nichž si každý najde to své…. OC Haná i Olomouc City blízko, pěšky, pohodlně.
Dům byl rekonstruován v letech 2011-2012. Proběhla izolace střechy, výměna oken, zateplení domu. Později byl kompletně vyměněn výtah. V domě jsou nové vodoměry, měřiče i stupačky. O topení i ohřev teplé vody se centrálně stará Teplárna Olomouc. Parkování je kolem domů.
Zajímá vás, jestli je byt tak krásný i ve skutečnosti? Je daleko hezčí! Ozvěte se nám a my vám jej s radostí ukážeme.

Cena
5 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 8. 2024
Adresa
Jílová, Olomouc - Neředín
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
70 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Barbora Urbánková

Bc. Barbora Urbánková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Olomouci.

Podobné nabídky