Prodej rodinného domu, Zvěřínek, Rudé armády, 154 m2 (ID: 1541811)

Rudé armády, Zvěřínek


11 899 000 Kč
HYPOTÉKA od 56 707 Kč /měs.

(za nemovitost)


Regionální dodavatelé v Zvěřínku

Popis

Z našeho zcela nového projektu "Život ve Zvěřínku" nabízíme k prodeji rodinný dům ve výstavbě. Pozemky a rodinné domy se nachází na okraji přírodního parku Kersko a jezera, doslova minutku od Nymburka a s vlastním komunitním centrem a infrastrukturou, Vám umožní žít Váš sen - ve Zvěřínku.

Jedná se o již zcela dokončenou lokalitu budovanou ve velmi vysoké kvalitě, a to v klidné, leč nikoliv osamocené části obce. Špičkovou kvalitou výstavby infrastruktury je realizována vize pro budoucnost udržitelného a příjemného bydlení - proto je integrální součástí projektu i komunitní centrum, které obohatí každý den ve Zvěřínku o příležitosti bavit se, vzdělávat, relaxovat a též dobře, regionálně jíst. Zavedena je též kabeláž s posílenou kapacitou pro požadavky FVE a elektromobility, veřejné osvětlení s inteligentní adaptací na cirkadiánní rytmus a centralizovaná kanalizace bez nutnosti použití domovních jednotek. Úprava prostranství je završena krásným parkem se stromy a květinami, jehož součástí bude odpočinková zóna, informační tabule obce i dětské hrací prvky.

Pro dojezd do Prahy je pak klíčový nájezd na dálnici D11, který je pouhých 7 min. jízdy a dalších 17 min na Černý Most. Pro spojení vlakové a autobusové pak poslouží nádraží v Sadské a nebo Nymburce (součást PID).

Dům je po technické stránce navržen ze zdiva Porotherm a díky spolupráci s dvorní dodavatelskou stavební firmou jsme tak schopni nabídnout velmi vysokou kvalitu, špičkové architektonické zpracování i nízké provozní náklady. Dům je do určité míry upravitelný dle vašich případných přání, již v rámci konfigurace se nabízí hned několik variant vnější povrchové úpravy.

Srdečně Vás zveme osobní setkání do mé kanceláře v Nymburce pro další seznámení se s detaily projektu, náhled do konkrétních rozpočtů jednotlivých variant, nebo téži obhlídku současného stavu projektu, abyste na vlastní kůži poznali onen jedinečný genius loci Života ve Zvěřínku.

Cena
11 899 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
za nemovitost
Aktualizováno
24. 8. 2024
Adresa
Rudé armády, Zvěřínek
ID
003
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
154 m2
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
805 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Michal Skuhrovec

Mgr. Michal Skuhrovec

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Zvěřínku.

Podobné nabídky