Prodej rodinného domu, Svinaře, 300 m2

Svinaře


8 800 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 41 938 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Svinařích

Popis

Exkluzivně nabízíme k prodeji rozestavěný rodinný dům o užitné ploše téměř 300 m2, na mírně svažitém, jižně orientovaném pozemku 1284 m2. Pozemek je oplocený, s posuvnou vjezdovou branou. Jedná se o zděný, kompletně podsklepený, samostatně stojící rodinný dům, s dvěmi obyvatelnými nadzemními podlažími a s obytným podkrovím.
V přízemí domu je velká jídelna s obývacím pokojem, samostatná kuchyň s výstupem na zastřešenou terasu, koupelna a toaleta. V 1. patře je také koupelna s toaletou, velká hala s kuchyňským koutem a 2 samostatné pokoje. Z 1. patra je vstup na prostornou terasu. V podkroví domu je samostatný pokoj, koupelna a toaleta.
Dům má přípojku elektřiny a plynu. Odpad je sveden do septiku a voda je čerpána z vlastní 25 m hluboké kopané studny.
Stavba rodinného domu probíhá dle odsouhlasené projektové dokumentace a dle platného stavebního povolení. Není dokončeno zateplení domu a fasáda, není ústřední topení a kotel. K dispozici jsou kamna na dřevo, které vytopí obě podlaží.
Garáž je pro jedno auto, ale před domem lze zaparkovat další dvě auta. Na zahradě je velký skleník.
Jedná se o velmi oblíbenou lokalitu s krásnou přírodou. V blízkosti se nachází hrad Karlštejn, lomy Amerika nebo Koněpruské jeskyně.
Občanská vybavenost je v blízké obci Svinaře nebo v nedalekém městě Řevnice.
Na okraj Prahy je možno dojet autem za cca 25 minut.
Pro více informací kontaktujte makléře nabídky. Samozřejmostí je možnost zajištění financování formou hypotéky a kompletní právní servis.

Cena
8 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Svinaře
ID
0253-NP01962
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
300 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1284 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jiří Bárdoš

Jiří Bárdoš

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Svinařích.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky