Pronájem rodinného domu, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Stará Boleslav, Generála Sedláčka, 156 m2 (ID: 1541972)

Generála Sedláčka, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Stará Boleslav, okres Praha-východ


45 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Brandýse nad Labem

Popis

K pronájmu novostavba dokončená v roce 2020, v rámci menšího dev. projektu DomyveStareBoleslavi.
Dispozice 5kk + garáž. Plocha zahrady 382m², celkem pozemek 484m². Dům byl pronajat po celou dobu 1. nájemci od dokončení výstavby. Dům je udržovaný a velmi málo užívaný, nájemce využíval na přechodné bydlení krátkodobě v roce, po celou dobu nájemní doby.
K dispozici nejpozději od 15.9.2024. Dům bude připraven pro druhého nájemce. Prohlídky možné od 2.9.2024. Před prohlídkou Vás požádáme o vyplnění krátkého Dotazníku zájemce.
Preferujeme Nájemní smlouvu min. 1 na rok s možností prodloužení na 2 a více. Součástí smlouvy automatické prodloužení, inflační doložka a povinnost sjednat pojištění domácnosti a odpovědnosti. Nájemné se hradí předem k 20. na následující měsíc.
Měsíční nájem 45.000,- Kč + služby 7.000,- zálohově/ měs. Jistota/kauce 100.000,- Kč . Provize 50.000,- Kč.
Energetická náročnost B, tepelné čerpadlo Daikin vzduch/voda, podlahové topení.
Služby zahrnují: elektřina, voda. Internet optika FIBER City. Možnost iPTV (výběr TV balíčku dle nabídky poskytovatele), směsný odpad (nádoba).
El. energie u ČEZ převádíme na nájemce, vodu, internet a směsný odpad ne.

Dům vybaven:
kuchyňská linka vč. spotřebičů: lednice, mrazák, myčka, dřez, mikrovlnka, trouba, varná indukční deska, digestoř. Interiérové osvětlení, zrcadla a nábytek v koupelnách, ve 2NP zařízená šatna, předokenní žaluzie ve všech oknech, dálkově ovl., někdě interiérové plysé žaluzie.
Zahrada osetá travou, rostliny, stromy, aut. zavlažovací systém, zahradník provede jarní a podzimní základní údržbu, v průběhu roku běžná pravidelná údržba je na nájemci.
Exteriérová světla na fasádě, dálkově ovl. brána, garážová vrata, stání pro druhé auto na pozemku.

1. NP: prostorná chodba, koupelna se sprchovým koutem a WC, komora pod schody (umístěné tepelné čerpadlo se zásobníkem TUV), obývací pokoj a kuchyň v kontaktu s terasou přes velké posuvné dveře a prosklenou rohovou sestavu
2. NP: prostorná ložnice, šatna, 2 dětské pokoje, pracovna, koupelna s WC ( vana i sprcha )

Cena
45 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
27. 8. 2024
Adresa
Generála Sedláčka, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Stará Boleslav, okres Praha-východ
ID
0355
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
156 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Rohový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
102 m2
Plocha nemovitosti
484 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Martin Hušpauer

Martin Hušpauer

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu rodinných domů v Brandýse nad Labem.

Podobné nabídky