Prodej skladu, Bžany, 1600 m2 (ID: 1542076)

Bžany


25 000 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 119 143 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Bžanech

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Rádi Vám zprostředkuje prodej areálu v obci Bukovice u Bžan.

Areál se nachází na klidném místě na okraji obce. Původně sloužil k zemědělské činnosti a nyní je rozdělen na několik částí a slouží k různým druhům podnikání, (skladování, pořádání oslav, bydlení. výroba modulových domků).

Areál se nachází na zpevněných pozemcích o celkové výměře 4.181 m2.
Tvoří ho centrální hala o zastavěné ploše 301 m2, která má 3 patra a administrativní a sociální vestavbu o zastavěné ploše o vel. 88 m2, která má 2 patra. Suterén je vhodný pro skladování nebo výrobu, v přízemí jsou z dřívější zemědělské činnosti nefunkční chladící prostory a dále otevřený prostor, v horním podkrovním patře je otevřený prostor. Do všech pater je zřízen výtah, který se momentálně nepoužívá.
Na budovu navazují skleníky o vel. 225 m2.
Dále je zde možnost bydlení v samostatně stojícím rodinném domě o dvou bytových jednotkách 3+kk (87 m2) a 2+kk (86 m2) se zastřešenou terasou o vel. 274 m2 a technickým zázemím se sociálkami o vel. 87 m2, které lze používat pro hosty nebo zaměstnance areálu.
Byty prošly celkovou rekonstrukcí, podlahové topení, ohřev vody bojlerem nebo průtokovými bateriemi a jsou částečně vybaveny.

Pozemek se nachází hned na okraji obce a vede k němu asfaltová příjezdová cesta, je oplocený a disponuje dvěma vjezdy, možnost vjezdu i pro kamiony. V areálu je dostatek parkovacích míst.

Dostupná infrastruktura:

- asfaltová příjezdová komunikace

- elektřina 220

- zdroj vody je napojený na místní vodovodní řad

- kanalizace svedena do 16 m3 jímky

Podrobnější informace o předmětu prodeje, technické podklady, jakož i informace o způsobu prodeje Vám poskytne zprostředkovatel.

Cena
25 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 8. 2024
Adresa
Bžany
ID
2024027
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
4181 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
1600 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Veronika Comella

Veronika Comella

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje skladů v Bžanech.