Prodej rodinného domu, Borek, 168 m2 (ID: 1542660)

Borek


22 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 109 135 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Borku

Popis

Nabízíme exkluzivně k prodeji přízemní nízkoenergetický rodinný dům, který má dispozici 3+kk a byl zkolaudovaný v roce 2016. Tento minimalistický moderní dům nabízí pokrokové technologie s důrazem na nízké provozní náklady a nadstandardní interiérové prvky.
Celková užitná plocha domu je 168 m2 a rozloha celého pozemku je 943 m2.
Energetický štítek domu - A.

Nemovitost nabízí dispozici 3+kk a její celková bytová plocha činí 125 m2 a garáž pro dva vozy je o velikosti 44 m2. Přízemní bezbariérový dům má prostornou vstupní halu (8 m2), ze které je přímý vstup do garáže a také do prakticky řešené šatny (3 m2) a samostatné toalety. Oddělení haly a obývacího pokoje je řešeno skleněnými posuvnými dveřmi a tím je zajištěno prosvětlení a zachování otevřeného prostoru. Obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelnou (55 m2) je velmi vzdušný, prostorný a díky velkoformátovým HS portálovým oknům umožňuje nádherný výhled do krásné parkově upravené zahrady. Velkorysá hlavní ložnice (20 m2) má okna orientovaná do zahrady a její součástí je šatna (6 m2). Další pokoj (13 m2) slouží jako pracovna a pokoj pro hosty. Koupelna (7,5 m2) s velkým sprchovým koutem, dvěma umyvadly, toaletou a bidetem je oddělena od chodby skleněnými dveřmi z mléčného skla. Na koupelnu navazuje technicko - úklidová místnost ( 6,8 m2).

Dispozici domu 3+kk, lze jednoduchou úpravou změnit na 4+kk. Další možností je využití půdního prostoru, kterým lze získat 80 m2.

V celém domě je podlahová krytina řešena velkoformátovou travertinovou dlažbou. Interiér je řešen designovými prvky, dveře jsou v nadstandardní výšce 240 cm, v podhledu stropu jsou kolejnice na záclony, centrální vysavač, hliníkový HS portál - trojsklo, předokenní hliníkové žaluzie (obývák + ložnice), v obývacím pokoji krb na dřevo, rekuperace, bezpečnostní vstupní dveře, příprava na bezpečnostní systém, el. brána, el. garážová vrata. Kuchyňská linka se spotřebiči Siemens - trouba, mikrovlnná trouba, kávovar, myčka, lednice. Vytápění domu je podlahové, zajištěné tepelným čerpadlem země - voda zn. Acond. Nemovitost je postavena z vápenopískové cihly, izolace řešena polystyrénem (320 mm) a na střeše je plechová krytina. Dům má vlastní studnu, na kterou je napojen a je na ní také napojena automatická závlaha zahrady. Krytina terasy je dřevo, zastínění je řešeno designovými světlolamy. Na zahradě je nadzemní bazén, zahradní sprcha a chodníčky jsou z žulových kostek.
Obec Borek se nachází v příjemné lokalitě Praha - východ, s dobrou dostupností do centra Prahy, ale také do Brandýsa nad Labem nebo Staré Boleslavi.

Okolí nabízí velké možnosti sportovního vyžití, rybaření, koupání, cykloturistice, golfu, krásné lesy. V obci je víceúčelové hřiště, restaurace, obchod a mateřská školka.

Cena
22 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 8. 2024
Adresa
Borek
ID
N7064
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
168 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
943 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Romana Čermáková

Romana Čermáková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Borku (okr. Praha-východ).

Podobné nabídky