Prodej rodinného domu, Nosálov, 80 m2

Nosálov


5 999 999 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 28 594 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Nosálově

Popis

Hledáte ideální rekreační dům, který vám poskytne klid a zároveň nabídne bohaté možnosti pro volný čas? Tento dvoupatrový dům v Libovice-Nosálově, s užitnou plochou 80 m2 a dispozicí 3+kk, je skvělou volbou. Na pozemku o rozloze 2000 m, kde se nachází i polouzavřená pergola, můžete relaxovat a užívat si přírodu. K tomu je k dispozici rozlehlá louka o 8000 m, která poskytne dostatek pastvy nebo sena pro vaše případné chovatelské ambice. Pro tyto účely již byla postavena bouda pro kryt i krmení nejen ovcí. (Dům je možné koupit i bez této louky). Na zahradě se nachází i několik ovocných stromů, které na jaře krásně kvetou a v létě se odvděčí za minimální péči sladkými plody. Energetická třída G je uvedena pro splnění zákonné povinnosti, energetický štítek nemovitosti bude zpracován v dohledné době.
Dům je zateplyný 10cm polystyrenu, je připojený na městský vodovod a odpadní vody jsou řešeny septikem.

Tento dům se nachází jen 800 metrů od rozhledny Vrátenská hora, odkud se vám naskytnou nádherné výhledy. V pěší vzdálenosti najdete další zajímavé lokality, jako je zámek a pivovar v Lobči, lázně a cukrárnu ve Mšeně, zříceninu hradu Bezděz nebo skalní útvary Pokličky v nádherném Kokořínsku. A pokud zatoužíte po výletu do města, Mělník je vzdálen pouhých 27 km, Mladá Boleslav 28 km a do Prahy se dostanete za hodinu jízdy (58 km).
Tento dům vám nabízí dokonalý únik do přírody s veškerým komfortem a výhodnou polohou blízko mnoha turistických atrakcí. Neváhejte je to ideální místo pro odpočinek, kde můžete tvořit nové vzpomínky s rodinou a přáteli.

Pro doplňující informace nebo termín prohlídky nás prosím kontaktujte. Financování hypotečním úvěrem je možné, s jeho výběrem rádi poradíme. Těšíme se na setkání.

Cena
5 999 999 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 8. 2024
Adresa
Nosálov
ID
ER-79
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
80 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
80 m2
Plocha nemovitosti
10000 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Linka Zákaznická

Linka Zákaznická

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Nosálově.

Podobné nabídky