Prodej bytu 3+1, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Kralupská, 72 m2

Kralupská, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav


6 999 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 33 355 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Brandýse nad Labem

Popis

V exkluzivním zastoupení si Vám dovolujeme nabídnout byt v Brandýse nad Labem, městě, které si zamilujete pro jeho klidnou atmosféru a skvělou dopravní dostupností do Prahy.

Tento nádherný a prostorný byt o dispozici 3+1 a celkové ploše 72 m² byl kompletně zrekonstruován s důrazem na moderní design, kvalitu materiálů a maximální komfort pro své obyvatele. Byt se nachází v 8. nadzemním podlaží bytového domu, který je vybaven dvěma moderními výtahy. Při vstupu vás uvítá prostorná chodba, která nabízí velké množství úložného prostoru, ideální pro uskladnění všech potřebných věcí.

Hlavní obytný prostor tvoří velký světlý obývací pokoj s klimatizací, která vám zajišťuje pohodlný pocit i v letních měsících, díky velkým oknům je pokoj zaplaven přirozeným světlem. Je propojen s moderní kuchyní, která nabízí dostatek pracovní plochy i úložných prostor. Vedle kuchyně se nachází velká praktická spíž, kde můžete pohodlně skladovat potraviny a další kuchyňské potřeby.

Byt disponuje dvěma samostatnými ložnicemi, z nichž každá je navržena s ohledem na maximální soukromí a klid. Ložnice poskytují dostatek místa pro velké postele i šatní skříně. Moderní koupelna je vybavena sprchovým koutem a byla navržena s ohledem na eleganci a funkčnost. Oddělená toaleta pak poskytuje ideální soukromi.

Lodžie, která je přístupná z obývacího pokoje, nabízí příjemný prostor pro relaxaci a odpočinek s výhledem do okolí. Tento venkovní prostor je ideální pro ranní kávu nebo večerní posezení.

Okolí bytu je skvěle vybaveno pro rodinný život. V docházkové vzdálenosti najdete mateřskou a základní školu, školku, dětská hřiště, supermarkety i menší obchody. Pro milovníky přírody jsou v blízkosti parky a zelené plochy, kde můžete trávit volný čas.

Vynikající dopravní spojení zajišťuje blízká autobusová zastávka, která je hned u domu, dále pak vlakové a autobusové nádraží, které jsou vzdáleny jen 4 minuty pěšky od bytu. Díky tomu se snadno a rychle dostanete do centra Prahy i okolních měst.

Neváhejte nás kontaktovat a přijďte se podívat na tento krásný byt osobně. Jsme si jisti, že vás okouzlí stejně jako nás!

Cena
6 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 8. 2024
Adresa
Kralupská, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
72 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Lodžie

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Linda Kellerová

Linda Kellerová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Brandýse nad Labem.

Podobné nabídky