Prodej pozemku, Šarovy, 351 m2

Šarovy


23 456 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 112 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Šarovech

Popis

Nabízíme k prodeji jedinečný pozemek, který je ideální pro milovníky přírody a relaxace. Tento nádherný kus země zahrnuje hustý les a malebný potok, který je skvělý pro rybaření. Tento pozemek je ideálním místem pro únik od každodenního shonu a stresu, a nabízí širokou škálu možností využití.

Pozemek je situován v klidné a tiché lokalitě, obklopený krásnou přírodou. Les poskytuje nejen útočiště pro místní faunu a flóru, ale také možnost procházky, turistiku nebo sběr hub a lesních plodů.

Možnosti využití tohoto pozemku jsou mnohostranné. Můžete zde vybudovat svůj vlastní rekreační ráj, kde budete moci trávit víkendy a prázdniny v naprostém klidu a harmonii s přírodou.

V dnešní době je stále větší poptávka po nemovitostech v přírodě, které nabízejí klid a soukromí. Investice do tohoto pozemku může v budoucnu přinést značné výnosy, ať už formou pronájmu pro rekreační účely nebo jako místo pro pořádání různých outdoorových akcí.

nabízíme pozemek V KÚ: Šarovy
LV: 62
Parc.č. 461

Pozemek si můžete prohlédnout sami. Přijďte a přesvědčte se sami o kráse a potenciálu tohoto pozemku. Vytvořte si své vlastní přírodní útočiště na místě, které je připraveno splnit vaše sny. Rádi vám poskytneme souřadnice GPS: 49°09'10.58"N, 17°36'41.11"E

V případě zájmu nebo dotazů mne neváhejte kontaktovat na níže uvedeném telefonním čísle nebo e-mailu. Připravte si prosím číslo ID inzerátu.

Cena
23 456 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Šarovy
Plocha nemovitosti
351 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Vanessa Moreno

Vanessa Moreno

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků (ostatní) v Šarovech.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky