Prodej rodinného domu, Klobouky u Brna, Dlouhá, 134 m2 (ID: 1543948)

Dlouhá, Klobouky u Brna, okres Břeclav


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Kloboukách u Brna

Popis

Nabízíme k prodeji tento sympatický rodinný dům, jehož obytná část (134 m²) byla s ohledem na současné potřeby a standardní komfort perfektně zrekonstruovaná. Nejrůznější hospodářské a přilehlé stavby jsou v původním, ale použitelném stavu a nabízejí nepřeberné možnosti využití. Tento dům představuje skvělou kombinaci klidného venkovského života a moderního bydlení, kde si každý člen rodiny najde své místo.
___ Jeho dispozice 4+1 je ideální volbou pro rodinné bydlení. V domě najdete prostorný obývací pokoj s krbovými kamny, 3 pokoje/ložnice, komfortní kuchyni a koupelnu. Objekt je napojen na veškeré inženýrské sítě, včetně elektro přípojky, vodovodu, kanalizace a plynu. Umístěn je na jižně orientovaném obdélníkovém pozemku, což garantuje dostatek slunečního svitu po celý den. Fotovoltaika na střeše zajišťuje energetickou soběstačnost, zatímco klimatizace ve vybraných částech domu přináší komfort i během horkých letních dnů.
___ Součástí domu je i praktická prádelna a dobře vybavená dílna, která poskytuje prostor pro všechny domácí práce i koníčky. Jsou zde rovněž dva kvelbené sklepy, přičemž jeden z nich slouží pro uskladnění výpěstků z vlastní zahrady a druhý sklep s prostornou lisovnou byl (a může být dále) využíván pro výrobu a skladování vína.
___ Kryté posezení s krbem na nádvoří nabízí ideální prostor pro relaxaci a rodinné setkání. Užitná zahrada za domem je skutečnou oázou klidu. Svažitý terén poskytuje malebnou scenérii a nabízí dostatek prostoru pro relaxaci i zahradničení. Na zahradě je řada ovocných stromů a místo je zde i pro větší skleník. Celý venkovní prostor je pečlivě udržován a poskytuje ideální prostředí pro využití volného času.
___ Prostorná půda je v dobrém stavu a nabízí možnost přístavby pro rozšíření bydlení podle vlastních představ, ať už pro velkou rodinu, hosty, nebo pro vytvoření samostatné bytové jednotky. K dispozici jsou dvě garáže (jedna nová před domem, další ve dvoře) a je zde dostatek prostoru na parkování dalších vozidel.
Rekapitulace prostor:
• Pozemek celkem: 1.574 m²
• Rodinný dům s užitnou bytovou plochou: 134 m²
• Dispozice: 4+1 (tři ložnice, obývací pokoj s krbovými kamny, kuchyně, koupelna)
• Prostory v dvorním traktu: Prádelna, dílna, chlév, 2 x kvelbený sklep, kůlna, garáž
• Nádvoří: Terasa s krytým posezením a zděným krbem
• Užitná zahrada se skleníkem za domem: 405 m²
• Zahrada před domem s příjezdovou cestou a garáží: 553 m²
• Ovocný sad a vinohrad nad pozemkem: 2.509 m² (není v ceně, možnost dokoupení).
___ Město Klobouky u Brna se nachází jihovýchodně od Brna a mají přibližně 2500 obyvatel. Město leží při silnici II. třídy spojující Brno s Hodonínem. V obci je téměř veškerá občanská vybavenost, další služby je možné nalézt v 17 km vzdálených Hustopečích. Je zde pravidelná autobusová doprava, Brno je vzdáleno cca 35 km, Hodonín 29 km.
Pokud hledáte útulný domov s veškerým komfortem, je tato nemovitost skvělou volbou. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo domluvení prohlídky.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
29. 8. 2024
Adresa
Dlouhá, Klobouky u Brna, okres Břeclav
ID
910977
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
134 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
325 m2
Plocha nemovitosti
1574 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Miroslav Rebenda

Miroslav Rebenda

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kloboukách u Brna.

Podobné nabídky