Pronájem bytu 3+1, Pardubice, Valčíkova, 77 m2

Valčíkova, Pardubice


15 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohy, + odměna RK)


Regionální dodavatelé v Pardubicích

Popis

Dovoluji si Vám nabídnout k pronájmu moc hezký byt, který najdete v Pardubicích - Polabiny - Valčíkova 328. Dispozičně je byt 3+1 s balkonem. Byt se skládá ze vstupní chodby, ze které se vstupuje na samostatnou toaletu, do koupelny s vanou, a dalších pokojů. Jsou zde dva samostatné pokoje a obývací pokoj ze kterého je vstup do kuchyně.

Dva samostatné pokoje s balkónem jsou orientovány na východ, kuchyň a obývací pokoj na západ.

Parkování je bezplatné přímo před domem.

Nájemné ve výši 15.000 Kč + měsíční zúčtovatelné poplatky ( voda, teplo, spol.elektro, .... ve výši 3.100Kč) + elektro + plyn si přehlašuje nájemník na sebe. Majitel měl zálohy na elektro ve výši 1000 Kč/ měsíc a plyn ve výši 170 Kč/ měsíc.

Kauce ve výši 1x měsíčního nájmu. Odměna RK ve výši nájmu.

VOLNÉ

Pokud mi budete posílat email s žádostí o zkontaktování, ideální pro rychlou moji odezvu bude pokud do emailu napíšete i něco o sobě, než že jen odešlete předvyplněný formulář typu - prosím zkontaktujte mě zajimá mě víc informací. Děkuji.

Realitní makléř
Martin Socha

Cena
15 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohy, + odměna RK
Aktualizováno
2. 9. 2024
Adresa
Valčíkova, Pardubice
ID
15931
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
77 m2
Patro
7. z 12
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
77 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Martin Socha

Martin Socha

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+1 v Pardubicích.

Podobné nabídky