Prodej bytu 3+kk, Olomouc, Profesora Fuky, 120 m2 (ID: 1544788)

Profesora Fuky, Olomouc - Nová Ulice


10 400 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 49 563 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Olomouci

Popis

Vážení klienti. Ve výhradním zastoupení Vám představujeme krásný prostorný byt 3+kk s garážovým místem ve velmi žádané lokalitě. Lokalita Nová Ulice - Prof. Fuky v Olomouci patří k nejžádanějším místům pro bydlení.

Zdejší kaskádové domy dodají zákazníkům hledající byty přesně to, co požadují. Nacházíme se na západním okraji města Olomouce v příjemném prostředí nedaleko přírody. Lokalita je velmi dobře dostupná jak z centra města, tak při příjezdu z olomouckého dálničního obchvatu. Silniční infrastruktura je v této části města velmi dobrá. Nedaleká obchodní centra a kavárny Vám zpříjemní každodenní život. Ve Fakultní nemocnici budete pěšky za pět minut a u tramvaje za tři minuty.

Na lokalitě ulici Prof. Fuky je krásná stejnorodost a vyváženost. Domy jsou od sebe v dostatečné vzdálenosti a byty - především jejich terasy nabízí ojedinělé soukromí. Při příjezdu na prohlídku se potkáme před udržovaným pěti podlažním zatepleným domem.

V přízemí se nachází garáže, sklepy a technické zázemí. Zajímavá na těchto prostorech je i vysoká světlá výška. Za parkovacím stáním, které náleží k bytu se nachází sklepní komora o výměře 3 m2. Dům byl kolaudován v roce 2010 a jeho vnitřní prostory jsou pečlivě udržované.

Bytová jednotka se nachází ve 2. patře a je orientovaná na jižní, západní stranu a severní stranu. Díky umístění v domě nabízí výborné klima a díky energetickému štítku třídy C, nabízí nízké náklady na provoz pod 4.5 tis/měsíčně včetně úklidu a fondu opravu. Byt je vybavený okny s izolačním 3-sklem.

Při vstupu do bytu o užitné ploše výměře 120 m2 uvidíte prostorné zádveří, ve kterém se nachází vestavěná skříň s velkým množstvím úložných prostor. Z hlavní chodby je vstup do praktické šatny, na oddělenou toaletu s umyvadlem a do koupelny s vanou, umyvadlem a místem pro pračku se sušičkou. Dále se zde nachází ložnice s vestavěnou skříní a velký dětský pokoj.

Dominantou bytu je velký obytný prostor. Ten nabízí dostatek místa pro sedací soupravu, jídelní stůl, spíž a kvalitní kuchyňskou linku s vestavěnými spotřebiči. Z obývacího pokoje je výstup na velkou terasu o výměře 25 m2 orientovanou na jižní a západní stranu. Ta je vybavena stínící markýzou a je zde zavedena elektřina a voda pro zalévání květin. Terasa nabízí množství úložných prostor a díky dvojitému zábradlí také soukromí.

Byt je díky velkoformátovým oknům výborně prosvětlená a je v perfektním udržovaném stavu. Podlahu tvoří dlažba v kombinaci s plovoucí podlahou. V jednotce jsou použity nadstandardní prvky jako například stropní ambientní LED osvětlení.

K bytu náleží dvě parkovací stání. Vnitřní garážové stání se nachází v přízemí domu a přímo u něj se nachází sklep o výměře 3 m2. Venkovní parkovací místo se nachází před domem na společném parkovišti pro bytový dům.

Pořízením bytu získáte hezké a prostorné bydlení o dispozici 3+kk s terasou, velice nízké náklady na bydlení, pohodlné parkování pro dvě vozidla a byt ve vysokém standardu.

Cena
10 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Profesora Fuky, Olomouc - Nová Ulice
ID
202472
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
120 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Hanák

Petr Hanák

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Olomouci.

Podobné nabídky