Prodej bytu 2+kk, Olomouc, U podjezdu, 56 m2 (ID: 1544792)

U podjezdu, Olomouc - Pavlovičky


4 780 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 22 780 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Olomouci

Popis

Vážení klienti, představujeme Vám krásný nadstandardní byt 2+kk ve výborné lokalitě.

Nacházíme se v Olomouci na ulici U Podjezdu v žádané městské čtvrti Hodolany nedaleko hlavního vlakového nádraží. Lokalita je známá svojí výbornou polohou, dobrou dostupností do centra a kompletní občanskou vybaveností. Přímo u domu se nachází obchodní centrum, zastávka autobusu a tramvaje. Výhodou je také blízké napojení na cyklostezku podél řeky Bystřičky.

Při příjezdu na prohlídku se potkáme před udržovaným cihlovým domem, který prošel revitalizací fasády včetně zateplení. Dům vyniká menším počtem jednotek, velkými sklepy, společnými prostory a hezkou zahradou ve vnitrobloku s posezením.

Předmětem prodeje je byt o užitné ploše 56 m2, který se nachází ve 4. patře a je orientovaný na východní stranu s hezkým výhledem na Svatý Kopeček.

Při vstupu do bytu uvidíte zádveří s vestavěnými skříněmi na míru a vstupem do jednotlivých místností. Nachází se zde praktická šatna, oddělená toaleta s umyvadlem a koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a místem pro pračku se sušičkou.

Dominantou bytu je velký obytný prostor. Ten nabízí dostatek místa pro sedací soupravu, televizní stěnu, komodu a také pracovní kout. Obývací prostor navazuje na jídelnu a část kuchyně. Zde na nachází nová kvalitní linka s vestavěnými spotřebiči značky Samsung včetně myčky. Poslední místnosti je ložnice s vestavěnou skříní.

Jednotka prošla začátkem roku kompletní nákladnou rekonstrukcí, která zahrnovala zbudování nové koupelny, toalety a veškerých povrchových materiálů včetně kuchyně, vestavěného nábytku a podlah. Při rekonstrukci byly použity kvalitní materiály jako například keramika Villeroy-boch. Vyměněna byla také okna za plastová s izolačním trojsklem.

Jednotka nabízí nízké celkové náklady na provoz do 3,5 tis/měsíc při obsazení dvou osob. Vytápění a ohřev TÚV je řešeno vlastním plynovým kotlem s přenosem tepla do radiátorů. Chlazení zajišťují dvě nové klimatizační jednotky v každém pokoji napojené na chytrou domácnost.

K bytu náleží sklep o výměře 10 m2 a možnost užívat společné prostory domu včetně společné uzavřené zahrady za domem.

Pořízením bytu získáte krásné moderní bydlení na výborné adrese s pohodlným parkováním přímo u domu.

Více informací u realitního makléře Petra Hanáka.

Cena
4 780 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
U podjezdu, Olomouc - Pavlovičky
ID
202473
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
56 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Hanák

Petr Hanák

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Olomouci.

Podobné nabídky