Prodej bytu 3+1, Písek, Harantova, 76 m2

Harantova, Písek - Budějovické Předměstí


4 190 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 19 968 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Písku

Popis

Ráda bych Vám představila exkluzivní nabídku prodeje bytu v osobním vlastnictví, nacházejícího se v žádané lokalitě v centru Písku. Jedná se o byt s dispozicí 3+1 s prostorným balkónem a výhledem do zahrady o celkové výměře 76 m², který se nachází v 3. patře bez výtahu.
Popis bytu:
• Dispozice: Vstupní prostorná předsíň nabízí přístup do všech hlavních částí bytu, včetně kuchyně s komorou, koupelny, samostatného WC, dětského pokoje a ložnice. Obývací pokoj je propojen s prostorným balkónem (4 m2), která nabízí příjemné místo pro relaxaci.
• Stav bytu: Byt je v původním stavu a je určený k rekonstrukci, což umožňuje novým majitelům realizovat vlastní představy o ideálním bydlení. V případě zájmu Vám můžeme zajistit kompletní rekonstrukci na klíč. K bytu náleží také uzamykatelný zděný sklep a možnost využití kolárny a sušárny. Také velkou výhodou je využití společné zahrady pro posezení.
Lokalita: disponuje výbornou občanskou vybaveností, včetně školy, školky, lékaře, pošty, obchodů a restaurací, což zajišťuje pohodlné bydlení.
Měsíční náklady: Celkové měsíční náklady na byt činí cca 5.000 Kč.
Financování: Byt je možné financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme.
V případě zájmu o více informací nebo domluvu osobní prohlídky mě neváhejte kontaktovat. Ráda Vám zodpovím Vaše dotazy a pomůžu Vám se všemi kroky k pořízení tohoto bytu.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106930.

Cena
4 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 8. 2024
Adresa
Harantova, Písek - Budějovické Předměstí
ID
N106930
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
76 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michaela Waloszková

Michaela Waloszková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Písku.

Podobné nabídky