Prodej rodinného domu, Mašovice, 171 m2

Mašovice


17 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 85 306 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Mašovicích

Popis

Atraktivní rodinný dům se 4 ložnicemi a 2 koupelnami představuje idylické místo v naprostém soukromí, s vlastním bazénem a krásnou vzrostlou zahradou. Kousek do lesa a k nádhernému lomu s nebesky modrou hladinou, kousek do Znojma, centra kultury, tradic a vinařské historie, a kousek do překrásného Národního parku Podyjí. 

Přízemnímu bezbariérovému domu vévodí prosluněný obývací pokoj s krbovými kamny, jídelnou a kuchyňským koutem. Z místnosti se vstupuje francouzskými dveřmi na 60 m2 velkou, jižně orientovanou terasu, která plynule kopíruje tvar domu a zpřístupňuje ji tak ze všech obytných místností. Mezi ně patří hlavní ložnice s en-suite koupelnou a walk-in šatnou, 3 další ložnice, koupelna, samostatná toaleta, chodba a vstupní hala s velkými úložnými prostory. Technické zázemí sestává z komory se vstupem na bylinkovou zahrádku a garáže dimenzované pro 1 vůz. Z ní vedou schůdky do podkroví se 3 střešními okny a kompletní přípravou pro další využití. 

Harmonicky sladěné materiály a přírodní barvy v kombinaci s čistě bílou vytvářejí útulný interiér. Doplňují ho vnitřní dveře italské značky Terano, plovoucí laminátové podlahy a plně vybavená, lakovaná kuchyň se spotřebiči Siemens. Dvojitý strop v obývacím pokoji umožňuje elegantní uchycení záclon, okna orientovaná na jih mají navíc dálkově ovládané venkovní žaluzie. Do chodby přináší denní světlo vhodně umístěný světlovod, do obytných místností velkoformátová okna (dvojskla v obývacím pokoji, trojskla v ostatních pokojích). Dům má bezpečnostní dveře. Chlazení i topení je řešeno podlahovým systémem napojeným na tepelné čerpadlo, na střeše domu jsou umístěny fotovoltaické panely pro výrobu elektřiny i solární panely přispívající k ohřevu vody. Exteriéru dominuje bazén zapušťený v terase (vyrobené z exotické dřeviny Bangkirai) a výhled do okrasné, pečlivě udržované zahrady s automatickou závlahou napojenou na retenční nádrž a vlastní studnu.

Malá moravská obec Mašovice nabízí klidnou atmosféru poblíž krásné přírody. Nedaleký Mašovický lom je ideálním místem pro koupání, procházky či projížďky na kole, navíc je obklopen četnými cyklotrasami. Historické město Znojmo, které je vzdáleno jen několik minut jízdy, nabízí veškerou občanskou vybavenost a úplné sportovní i kulturní vyžití.

Užitná plocha 258,8 m2, zastavěná plocha 247 m2, zahrada 697 m2, pozemek 944 m2.

Cena
17 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 8. 2024
Adresa
Mašovice
ID
105807
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
258 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
171 m2
Plocha nemovitosti
944 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tereza Štěrbová

Tereza Štěrbová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Mašovicích.

Podobné nabídky