Prodej rodinného domu, Říčany, Malá Olivova, 165 m2

Malá Olivova, Říčany


14 420 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 68 721 Kč /měs.

(Cena vč. provize a právního servisu.)


Regionální dodavatelé v Říčanech

Popis

Představujeme vám exkluzivní nabídku rodinného domu situovaného v klidné části města Říčany, na adrese Malá Olivova 109/3. Tato jedinečná nemovitost se pyšní rozlehlostí a klidným prostředím, přičemž zároveň nabízí výbornou dostupnost do centra hlavního města. Samotný dům je vhodný k rekonstrukci, je v původním, ale udržovaném stavu, dům má podkroví vhodné k vestavbě dalších pokojů či samostatného bytu. Rozlehlá a opravdu krásná zahrada vybízí k aktivnímu odpočinku a samozřejmě je možná i demolice stávajícho objektu a na parcele/zahradě realizovat projekt vlastního vysněného rodinného domu.

Dům na pozemku o rozloze 991 m² byl postaven z cihel a kameniva, což zajišťuje vysokou trvanlivost a nízké náklady na údržbu. Celková obytná plocha činí 165 m², poskytující prostorné a světlé místnosti s výškou stropů tři metry, což ve spojení s krbovou vložkou s výměníkem vytváří příjemné a útulné bydlení i během chladnějších měsíců.

Dům obsahuje celkem čtyři pokoje plus další dvě místnosti, které lze využít dle potřeb nového majitele. Nemovitost je částečně zařízena, což novým vlastníkům umožňuje ihned se nastěhovat a současně si interiér přizpůsobit podle vlastních představ. Atraktivitu domu dále zvyšuje velká zahrada o rozloze 823 m², která je ideálním místem pro relaxaci, hry s dětmi nebo pro obyčejné zahradničení a pěstování.

K domu náleží dvě parkovací stání a sklípek, jež poskytuje další úložný prostor. U nemovitosti je zavedena veřejná vodovodní přípojka a gravitační kanalizace, což zaručuje bezproblémové bydlení s veškerým komfortem. Díky připojení na veřejný plyn a elektřinu s napětím 380 V jsou zajištěny všechny potřeby pro moderní životní styl.

Poloha domu je strategicky výhodná s rychlým spojením do centra Prahy, ať už automobilem, městskou hromadnou dopravou nebo vlakem, ale především v absolutním klidu a u lesa. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost – od škol, školek, bank, pošty přes restaurace až po sportovní zařízení a kulturní zařízení.

Tato nemovitost je ihned volná k nastěhování a je možné ji financovat prostřednictvím hypotečního úvěru, což jsou ideální podmínky pro každého, kdo hledá komfortní a reprezentativní bydlení nedaleko hlavního města s výhodami klidného a pohodlivého rodinného života. Nabízíme vám jedinečnou příležitost stát se majitelem této opravdu mimořádné nemovitosti za celkovou cenu 15 450 000 CZK.

Nezmeškejte šanci vlastnit tento nádherný domov, který spojuje v sobě pohodlí, styl a praktičnost. Kontaktujte našeho makléře a domluvte si prohlídku, abyste sami mohli ocenit všechny výhody, které tento dům a místo k životu nabízí.

Cena
14 420 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena vč. provize a právního servisu.
Aktualizováno
27. 8. 2024
Adresa
Malá Olivova, Říčany
ID
911468
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
160 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
165 m2
Plocha nemovitosti
991 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Aleš Kratochvíl

Aleš Kratochvíl

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Říčanech (okr. Praha-východ).

Podobné nabídky