Prodej výrobních prostor, Žatec, Osvoboditelů, 4651 m2 (ID: 1545421)

Osvoboditelů, Žatec


9 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 47 609 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Žatci

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Předmětem prodeje je areál v malé průmyslové zóně původně využívaný jako prádelna a čistírna. Součástí areálu je administrativní budova, prostory pro prádelnu a čistírnu, sklady, dílny, kotelna, čistírna vody z řeky a pozemky. Celkově se jedná o 4651 m2 pozemku - z toho zastavěná plocha a nádvoří představuje plochu 2399 m2 a 2252 m2 jsou ostatní plochy. K dispozici v průběhu listopadu.
Administrativní budova (219m2) je zděná se sedlovou střechou pokrytou kanadským šindelem částečně podsklepená (54m2), okna plastová a dřevěná zdvojená, podlahy dlážděné, betonové a pokryté kobercem. Vytápění z centrální kotelny (povolení na 5 let) a el. přímotopy. Energie z veřejných sítí, voda - dva okruhy (z řádu a úsporný pro provoz - z Ohře), ohřev teplé vody z boileru. Kanalizace je svedena do veřejného řádu.
Sklad zděný dvoupodlažní (552,97 m2) s částečným podsklepením a sedlovou střechou pokrytou živicí. Podlaha betonová a dlažba, schody betonové, jednoduchá a zdvojená okna, kovová vrata. Topení napojeno na uhelnou kotelnu.
Prádelna a čistírna (978,99 m2) je přízemní zděný objekt se sklonitou živičnou střechou s jednoduchými kovovými okny a plechovými vraty.
Sklady a dílny ostatní (124,46 m2) zděný přízemní objekt s pultovou střechou. Podlahy betonové, okna luxferová, plechová vrata
ČOV (80,40 m2) čistírna vody z řeky se zděnou nosnou konstrukcí, pultovou živičnou střechou a betonovou podlahou
Plechový objekt (106,27 m2) s kovovou nosnou konstrukcí s pultovou střechou a plechovou krytinou
Kotelna (200,62 m2) -zděná jednopodlažní stavba se sklonitou skořepinovou střechou pokrytou svařovanou lepenkou. Podlaha betonová, vrata plechová, luxferová a ocelová okna. Komunikace a všechny manipulační prostory jsou zpevněné a mají asfaltový povrch.
Mimořádná podnikatelská příležitost. V areálu je možné pokračovat v původní činnosti nebo vzhledem k rozloze a umístění využít velký prostor na střechách na solární panely. Lze také využít jako výrobní a nebo skladovací plochu. Rezervovaný příkon 315 A.
Areál firmy má výhodnou polohu na severním okraji města Žatec a je velmi dobře dopravně dostupný.
Dobré dopravní spojení a dojezdová vzdálenost do okolních měst (Chomutov-21km, Most -23km, Karlovy Vary a Ústí nad Labem - 68km, Plzeň - 80km, Praha - 85km). Je bezbroblémový příjezd po silnici Plzeň - Most - Ústí nad Labem.

Cena
9 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Osvoboditelů, Žatec
ID
2913
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
4651 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Miroslav Domácí

Miroslav Domácí

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje výrobních prostor v Žatci (okr. Louny).

Podobné nabídky