Pronájem bytu 3+1, Větřní, Na Vyhlídce, 65 m2 (ID: 1545807)

Na Vyhlídce, Větřní, okres Český Krumlov


12 500 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ kauce + poplatek RK)


Regionální dodavatelé v Větřní

Popis

Proxima Reality nabízí k pronájmu zrekonstruovaný byt 3+1 v 6. patře panelového domu s výtahem, v ul. Na Vyhlídce ve Větřní.
Byt je po kompletní rekonstrukci: zděné jádro, kuchyňská linka, podlahy, obložky, dveře. Orientace bytu je na dvě světové strany s pěkným výhledem.
Dispozice bytu: vstupní chodba s vestavěnou skříní, obývací pokoj, ložnice s vestavěnou skříní, kuchyně s kuchyňskou linkou (trouba, mikrovlnka, indukční varná deska, digestoř, myčka, lednička), dětský pokoj. Dále je v bytě koupelna s rohovou vanou a místem pro pračku, oddělené WC. Byt se pronajímá částečně zařízený (viz foto).
V suterénu domu je k dispozici sklep, společná kolárna a sušárna.

Dům prošel rekonstrukcí, bylo realizováno zateplení, vyměněna plastová okna, vstupní domovní dveře, izolace střechy. Dům se nachází v klidné části obce, v blízkosti domu je obchod, škola, školka, pošta. Vzdálenost z Větřní do Českého Krumlova 7 km.

Měsíční nájemné 12.500 Kč/měs., zálohy na spotřeby a služby pro 2 osoby: 2.500 Kč/měs., elektřina přepis na nájemce 1.000 Kč/měs.. Celkem 16.000 Kč/měs.
Vratná kauce ve výši 16.000 Kč.
Provize realitní kanceláři 12.500 Kč.
Byt je volný od 1.10.2024.

Pronájem bez domácích mazlíčků, byt je nekuřácký.

Cena
12 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ kauce + poplatek RK
Aktualizováno
29. 8. 2024
Adresa
Na Vyhlídce, Větřní, okres Český Krumlov
ID
N00207
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
65 m2
Vlastnictví
Osobní

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Proxima Reality

Proxima Reality

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+1 v Větřní.

Podobné nabídky