Prodej rodinného domu, Kuřim, 334 m2

Kuřim


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK, + provize RK, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Kuřimi

Popis

AMBIENTEN VIP Vám exkluzivně nabízí k prodeji luxusní vilu o dispozici 5+kk s panoramatickými výhledy, zahradou, zahradním domem, garáží pro dva vozy a možností parkování až 5 dalších vozů na vlastním pozemku ve vyhledávané lokalitě města Kuřim. Tato prestižní nemovitost, navržená renomovaným architektonickým studiem Knesl Kynčl, je symbolem luxusu a elegance, a je připravena stát se okamžitě Vaším novým domovem. Celková plocha pozemku činí 2058 m2, ZP a nádvoří vily činí 271 m2, ZP horní stavby činí 65 m2, plocha zahrady 1722 m2.

Exkluzivní vlastnosti nemovitosti:
- Moderní cihlová stavba s dokonalou izolací (12 cm vata). Vynikající zateplení garantuje mimořádný komfort a energetickou efektivitu po celý rok, zajišťující tepelné pohodlí i úspory nákladů.
- Hliníková okna s exkluzivními venkovními žaluziemi. Elegantní, plně automatizovaná okna poskytují maximální kontrolu nad světlem a soukromím, zatímco dotvářejí luxusní atmosféru interiéru.
- Stropní konstrukce z litého betonu, zaklopená sádrokartonem zajišťuje prvotřídní akustické vlastnosti.
- Podlahové topení v 1. patře a radiátory ve 2. patře. Tento dvoustupňový systém vytápění zajišťuje maximální komfort a flexibilitu dle Vašich potřeb.
- Dvě elegantní koupelny. Dokonale vybavené moderním designem, kde se snoubí pohodlí a styl v každém detailu.
- Ohřev vody pomocí elektrického bojleru s možností připojení na plyn. Vysoce flexibilní systém vytápění, který je připraven přizpůsobit se Vašim individuálním požadavkům.
-Prémiové vytápění elektrickým kotlem. Moderní technologie, která Vám zajistí příjemné teplo i v nejchladnějších měsících.
- Nemovitost je vybavena špičkovým zabezpečovacím systémem.
- Nádherná vzrostlá zahrada s automatickou závlahou. Profesionálně udržovaná zahrada s 14letou historií je skutečnou oázou klidu, vybavenou automatickým zavlažováním z vodovodního řadu i dešťové vody. V rámci zahrady se nachází zahradní stavba moderní dřevostavby vhodná pro návštěvy či pro vybudování luxusního wellness. Je vybavena koupelnou a kuchyňskou linkou.
- Garážová vrata Mormann. Známá značka, která garantuje jak vysokou kvalitu, tak elegantní design odpovídající celkovému luxusnímu stylu vily.

Nemovitost je ihned připravena k nastěhování a součástí prodejní ceny je veškeré vestavěné nábytkové vybavení, které bylo zhotoveno na míru – včetně luxusní kuchyňské linky se špičkovými spotřebiči, stylového jídelního stolu s židlemi, komfortní sedací soupravy a konferenčního stolku, čtyři luxusní postele a pracovní stoly.

Proč zvolit tuto luxusní vilu? Tato jedinečná nemovitost představuje dokonalé spojení prestiže, pohodlí a moderní elegance. S dechberoucími výhledy do malebné krajiny, prvotřídními materiály a vynikajícím dispozičním řešením nabízí tato vila vše, co od skutečně luxusního domova můžete očekávat.

Velmi doporučujeme prohlídku této jedinečné vily! V případě zájmu o více informací či termín prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Více fotografií naleznete na naší..

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 8. 2024
Adresa
Kuřim
ID
30444
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
334 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
2058 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Monika Russeggerová

Ing. Monika Russeggerová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kuřimi.

Podobné nabídky