Pronájem bytu 2+kk, Brno, Bratislavská, 61 m2

Bratislavská, Brno


21 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+zálohy na služby a energie (vyjma elektřiny) 4.000,- Kč/měs., + provize RK)


Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Nabízíme k pronájmu byt 2+kk v novostavbě polyfunkčního domu Ponávka Tower, na ulici Bratislavská, v těsné blízkosti historického centra města Brna.

Jednotka o podlahové ploše 61 m2, včetně terasy (9,1 m2), se nachází v 5.NP a náleží k ní sklepní kóje (4,2 m2) umístěná v suterénu domu. Byt se pronajímá zařízený kuchyňskou linkou se spotřebiči, (nevybaveno nábytkem), zavedená klimatizační jednotka.

Měsíční cena pronájmu činí 21.000,- Kč, plus zálohy na služby a energie 4.000,- Kč/měsíc (vyjma elektřiny, která bude přepsána na nového nájemce). Kauce ve výši 2 měsíčních nájmů (42.000,- Kč). Provize RK 1. nájem. Volné k okamžitému pronájmu.

Veškerá občanská vybavenost na dosah ruky, v docházkové vzdálenosti naleznete MŠ, SŠ, gymnázia, park Koliště, restaurace, lékárny, kavárny, obchodní domy, úrazovou nemocnici nebo divadlo Radost, Janáčkovo a Mahenovo divadlo, Dům umění města Brna. V přímé blízkosti se také nachází bazén Ponávka nebo Squashové a ricochetové centrum EKS.

Výborná dopravní dostupnost, přímé autobusové a tramvajové napojení ze zastávky Náměstí 28. října a Malinovské náměstí jen 10 minut pěšky od domu, včetně nočních spojů.

Nelze přihlásit trvalé bydliště.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Cena
21 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+zálohy na služby a energie (vyjma elektřiny) 4.000,- Kč/měs., + provize RK
Aktualizováno
3. 9. 2024
Adresa
Bratislavská, Brno
ID
BRA
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
61 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
61 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ella Finsterle

Ella Finsterle

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Brně.

Podobné nabídky