Pronájem kanceláře, Ledeč nad Sázavou, Husovo náměstí, 47 m2

Husovo náměstí, Ledeč nad Sázavou


5 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+popl. 3000)


Regionální dodavatelé v Ledči nad Sázavou

Popis

Hledáte pronájem kanceláře nebo obchodních prostor v centru města?

Nenechte si ujít skvělou příležitost k pronájmu výjimečných prostor v centru Ledče nad Sázavou! Nabízíme k pronájmu prostory ideální pro Vaše podnikání, ať už se jedná o kanceláře nebo jiné obchodní prostory.

Nabízené komerční prostory o celkové ploše 47 m² se skládají ze dvou na sebe navazujících kanceláří. Kancelář 1 disponuje výměrou 19,85 m², kancelář 2 nabízí k dispozici 20,80 m² a společné prostory poskytují plochu o velikosti 6,46 m². Objekt je ve velmi dobrém stavu, vybaven plynovodem, elektřinou 230V a dálkovým vodovodem.

Prostory jsou vybaveny společným WC pro všechny nebytové jednotky ve 2. nadzemním podlaží. Vytápění probíhá lokálně pomocí elektrických kamen. Parkování je dostupné před domem.

Měsíční nájemné činí 5 000 Kč, zálohy na energie jsou 3000 Kč na měsíc. Vratná kauce činí 10 000 Kč. Při podpisu nájemní smlouvy zájemce hradí nájemné včetně poplatků, vratnou kauci a odměnu realitní kanceláři.

Nechte své podnikání vzkvétat uprostřed krásného města Ledeč nad Sázavou. Vynikající dostupnost a poloha v centru města zajistí, že Vaše firma bude vždy snadno dostupná pro vaše klienty. Nenechte si tuto skvělou příležitost ujít!

Pro více informací mě neváhejte kontaktovat. Ev. číslo: 26745.

Cena
5 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+popl. 3000
Aktualizováno
27. 8. 2024
Adresa
Husovo náměstí, Ledeč nad Sázavou
ID
26745
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
47 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Topení
Ústřední elektrické

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Jaroslav Fišer

Bc. Jaroslav Fišer

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu kanceláří v Ledči nad Sázavou.

Podobné nabídky