Prodej rodinného domu, Přibice, 143 m2 (ID: 1546310)

Přibice


12 290 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 58 571 Kč /měs.

(cena je samozřejmě včetně provize a nákladů za právní služby, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Přibicích

Popis

Je vaším snem postavit si rodinný dům s dojezdovou vzdáleností do Brna, ale bojíte se, že nemáte na stavbu domu dostatek energie nebo zkušeností? Zahoďte tyto obavy za hlavu a přijďte za mnou do Přibic, kde už jedna novostavba z roku 2021 stojí a je aktuálně na prodej. Vám už bude stačit dodělat maximálně zahradu s bazénem a krásné, komfortní bydlení pro vaši rodinu si můžete ze svého seznamu životních cílů definitivně odškrtnout.

Tato nízkoenergetická cihlová novostavba byla zkolaudována teprve před pár lety, takže se nedivte, že to tu bude cítit ještě novotou. Energetický štítek vyšel na B 99 kWh/m2/rok, chybělo však málo a mohl jsem vám napsat, že se jedná o pasivní dům. Tak či tak, za energie zde ročně nezaplatíte moc. Současní majitelé platili 2 000 Kč za plyn a necelých 1 000 Kč za elektřinu. Teplo vás tu bude hřát od noh díky podlahovému topení a pro snížení dalších nákladů za energie si můžete zatopit v obývacím pokoji i krbem. Na podlahách najdete vinylovou podlahu a ve všech oknech i balkonových dveřích elektricky ovládané zatemňovací rolety, které můžete ovládat přes aplikaci Somfy na dálku i ze svého mobilního telefonu.

Dispozičně se jedná o 5+KK, což znamená, že pokud máte dvě děti, každé bude mít svůj vlastní pokoj, vy ložnici a ještě vám zbyde jeden volný pokoj pro pracovnu, posilovnu nebo pokoj pro hosty. Dvě koupelny s WC jsou v takových domech už dlouhá léta naprostou samozřejmostí.

Obývací pokoj s kuchyní má úctyhodných 50 metrů čtverečních a na nedostatek prostoru ani denního světla si zde stěžovat určitě nebudete.

Zahrada vyžaduje ještě nějakou tu práci, její potenciál je však velký. S trochou šikovnosti by mohla za necelý půlrok vypadat třeba jako na přiložených vizualizacích.

Do garáže se pohodlně vejdou i dvě velká auta. Další dvě může vaše návštěva zaparkovat přímo před garáží.

Přibice jsou malá jihomoravská obec s cca 1000 obyvateli, ve které najdete vše základní, co k pohodlnému životu na vesnici potřebujete. Školku, školu (1. stupeň), potraviny, hřiště i hospodu. Na větší nákupy si zajedete autem za 10 minut do Pohořelic, na ty větší nákupy nebo za prací pak do Brna, které je vzdálené necelých 30 minut, a to až do centra.

Tento dům je samozřejmě možné financovat i hypotečním úvěrem. Pro domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat. Cena 12 290 000 Kč je samozřejmě cena konečná včetně provize a nákladů za právní servis.

Cena
12 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je samozřejmě včetně provize a nákladů za právní služby, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 8. 2024
Adresa
Přibice
ID
00019
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
185 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
143 m2
Plocha nemovitosti
1039 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Martin Tesárek

Bc. Martin Tesárek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Přibicích.

Podobné nabídky