Prodej pozemku pro bydlení, Zábřeh, 1227 m2

Zábřeh na Moravě


3 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 19 015 Kč /měs.

(V ceně jsou zahrnuty všechny poplatky za právní servis, provize RK a vklad na katastr ve výši 2.000 Kč.)


Regionální dodavatelé v Zábřehu

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Popis

Představuji vám jedinečný stavební pozemek v klidné části Zábřehu na Moravě – Rudolfově. Tento prostor o rozloze 1 227 m² je ideální pro realizaci vašeho vysněného bydlení.

Inženýrské sítě, tedy voda, kanalizace a elektřina, jsou již připraveny na hranici pozemku. Parcela číslo 5305/3 má délku 52 metrů a šířku 26 metrů, což nabízí dostatek prostoru pro váš nový domov. Pozemek je svahovitý, budou potřeba terénní úpravy před stavbou. K pozemku se snadno dostanete po nové asfaltové silnici, a to vše v malebném a poklidném Rudolfově. Pozemek není zatížen zástavním právem.

Tato lokalita je rezidenční oázou, která si uchovává svůj původní venkovský ráz a přitom je jen kousek od centra Zábřehu. Obklopená přírodou, nabízí ideální podmínky pro procházky a relaxaci. Rudolfov má také výborné spojení s ostatními částmi města a poskytuje veškerou základní občanskou vybavenost.

Cena pozemku je stanovena na 3.990.000 Kč,
V ceně jsou zahrnuty všechny poplatky za právní servis a provize RK. Zajišťuji profesionální servis a nabídku financování nemovitosti.
Kontaktujte MĚ makléře Lukáše Nesvadbu pro bližší informace a domluvte si svoji prohlídku, co nejdříve.

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
V ceně jsou zahrnuty všechny poplatky za právní servis, provize RK a vklad na katastr ve výši 2.000 Kč.
Aktualizováno
27. 8. 2024
Adresa
Zábřeh na Moravě
ID
10207
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
1227 m2
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Lukáš Nesvadba

Ing. Lukáš Nesvadba

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Zábřehu.

Podobné nabídky