Prodej bytu 2+kk, Neratovice, 33 m2

Neratovice


Rezervováno
1 860 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 8 864 Kč /měs.

(1.860.000 Kč, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Neratovicích

Popis

Specialista na Neratovice Vám exkluzivně nabízí k prodeji nově vybudovaný nebytový prostor, zkolaudovaný jako ateliér s možností bydlení, dispozice 2+kk o ploše 33,27 m2 v suterénu revitalizovaného panelového domu v Neratovicích.
Ve zděném jádru se nachází koupelna vybavena vanou, zavěšeným WC Geberit, umyvadlem zn. Kolo, zrcadlem a přípojkami pro pračku.
V kuchyni je kuchyňská linka Ikea v bílém lesku vybavena nerezovým dřezem a elektro spotřebiči Ikea Electrolux: sklokeramickou varnou deskou, elektrickou troubou a digestoří.
V celém ateliéru jsou sádrokartonové podhledy s LED bodovkami.
Podlahu v pokojích a v chodbě pokrývá plovoucí podlaha. V koupelně je položena dlažba.
Ateliér je vytápěn elektrickými panely zn. INFRAe2 z Hornbachu, které je možné po dokoupení WiFi do zásuvky spárovat s termostatem.
V místě je veškerá občanská vybavenost, poliklinika, lékaři, zubaři, nemocnice, 3 lékárny, 6 supermarketů, 6 školek, 2 základní školy, gymnázium, SOŠ a SOU, základní umělecká škola, dům dětí se zájmovými kroužky, domov pro seniory, pracovní úřad, MěÚ, knihovna, pošta, sportoviště, krytý plavecký bazén s tobogánem, letní koupaliště, zimní stadion s veřejným bruslením, společenský dům s kinem, restaurace, cukrárny. Cesta autem do Prahy – Ládví, Prosek, Ďáblice, Letňany, Čakovice trvá 20 minut a výborné dopravní spojení zajišťuje také vlak do Prahy – Vysočan (39 minut), do Prahy – Hlavní nádraží (37 minut) nebo bus 348 do Prahy – Ládví (31 minut), bus 351 do Prahy – Letňany (41 minut), popř. bus z Neratovic – Byškovic 369 do Prahy – Ládví (24 minut). Do Kralup n/V jezdí vlak nebo bus 473, na Mělník a do Brandýsa n/L vlak a bus 471.
V případě zájmu o více informací a domluvení prohlídky volejte makléře.

Stav
Rezervováno
Cena
1 860 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
1.860.000 Kč, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Neratovice
ID
00007
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
33 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Arch. Petr Burda

Ing. Arch. Petr Burda

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Neratovicích.

Podobné nabídky