Prodej rodinného domu, Sudice, Kostelní, 156 m2

Kostelní, Sudice


1 490 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 7 101 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Sudicích

Popis

Nabízíme ke koupi pozemek se stodolou s možností předělat na rodinný dům dle vypracované studie. Pozemek se nachází na klidném místě kousek od centra obce Sudice. Celková plocha pozemku je 617m2 a užitá plocha hlavní stavby 159m2.

LOKALITA
Sudice se nachází kousek od hranic s Polskem, 20 minut cesty autem do Opavy. Do Ratiboře je to 15 minut cesty. Obec nabízí standardní občanskou vybavenost, tj. školku, základní školu, poštu, běžný obchod s potravinami, lékaře v sousední obci a autobusový spoj, kterým se dostanete až do Opavy a okolí.

POPIS NEMOVITOSTI
Stodola má cihlové obvodové zdi s betonovým základem. Střecha je z eternitu. Částečné stropy nemovitosti jsou ze dřeva. Krovy jsou bez poškození. Celá nemovitost je v původním stavu. Pozemek momentálně není zasíťovaný. Kanalizace, vodovod a plynovod jsou vedeny pod zemi v boční komunikaci a připraveny na připojení k pozemku. Elektřina bude přivedena ze sloupu u vstupu na pozemek.

Tato stodola nabízí předělání na rodinný dům o dispozici 5+1 s garáži a sklepem.
Dispozice 1.NP by byla 1+1 tvořená ze vstupní haly, chodby, obývacího pokoje, kuchyně a jídelny, spíže, kotelny, skladu, koupelny, šatny, terasy, dílny, garáže a vstupu do sklepa, ve kterém je plánovaná nádrž na dešťovou vodu.
Dispozice 2.NP by byla 4+0 tvořená z chodby do dvou dětských pokojů, pracovny, koupelny, ložnice, šatny a vstupu na balkon.

Nepořádek, který na fotografiích vidíte, bude odklizen.

Pro sjednání prohlídky a poskytnutí dalších informací mě kontaktujte. Do konce září 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Cena
1 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Kostelní, Sudice
ID
130378
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
159 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
159 m2
Podlahová plocha
156 m2
Plocha nemovitosti
617 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Filip Lorenz

Filip Lorenz

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Sudicích (okr. Opava).

Podobné nabídky