Prodej pozemku, Brno - Jundrov, 879 m2 (ID: 1547106)

Brno - Jundrov


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Nabízíme Vám ke koupi tento jedinečný stavební pozemek v nádherné lokalitě západní části krajského města Brna, nacházející se v městské části Brno-Jundrov, v okrese Brno-město v Jihomoravském kraji.
Nabízený pozemek, který je tvořen dvěma parcelami, se nachází na překrásném a jedinečném místě, jako celek má téměř obdélníkový tvar s uliční šíří cca 26,0 m a délkou cca 36,0 m. Celková plocha pozemku je 879,0 m² a dle platného územního plánu statutárního města Brna se celý nabízený pozemek nachází v ploše bydlení (Br2). Na jednom z pozemků stojí aktuálně budova (chata) s číslem evidenčním, zapsaná v katastru nemovitostí. Toto místo má také výbornou dopravní dostupnost, v okolí je k dispozici veškerá občanská vybavenost, nachází se zde například úřad městské části (ÚMČ Jundrov), Městská policie, mateřská škola, základní škola, obchody, služby, knihovna, v dosahu je samozřejmě i městská hromadná doprava atd.
Nemovitosti se nachází v klidné ulici s názvem Březová, která je obklopena zelení. Tato ulice vede přímo na okraji lesní obory Holedná, se kterou také přímo sousedí nabízený pozemek. Tato rozsáhlá lesní obora s 327 ha s turistickými i naučnými stezkami, jezírky, rozhlednou, ale i chovem velkých stád lesní zvěře, je pojmenována podle nejvyššího vrcholu s názvem Holedná (391 m n. m.) a náleží k Bobravské vrchovině.
Toto jedinečné stavební místo nabízí příležitost realizovat vlastní bydlení v samostatně stojící luxusní vile umístěné v zahradě nebo například prostorný rodinný, či bytový dům s několika bytovými jednotkami, zahradou a s dostatkem prostoru pro garáže a parkováním vozidel. Návrh studie připravovaný architektonickou kanceláří je možné převzít a případně měnit dle představ a požadavků nového vlastníka.
Co se týče inženýrských sítí (IS), na pozemek je přiveden zemní plyn a elektřina. Existuje předběžné schválení připojení se na obecní vodu a kanalizaci vedoucí přímo v komunikaci u nabízeného pozemku.
Celková plocha pozemku činí 879,0 m².
Dle našeho názoru se jedná o ideální místo pro život, velmi klidné a komfortní bydlení v těsné blízkosti nádherné přírody s širokými možnostmi vyžití, odpočinku, procházek přírodou a dalších různých možností.
V městské části Jundrov je velmi dobré dopravní spojení do ostatních městských částí i do centra Brna. Jsou zde autobusové spoje číslo 67, 44 a trolejbusové spoje číslo 25, 26, 35, 37 a 38.
Nabízená nemovitost je ihned k dispozici.
Další informace, údaje a dokumenty jsou k dispozici na našich webových stránkách či na vyžádání. Pokud Vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat na níže uvedeném telefonním čísle nebo e-mailu.
Cenu Vám rádi sdělíme na vyžádání

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Brno - Jundrov
ID
crg-n-0168-24
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
879 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michaela Šopíková

Michaela Šopíková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků v Brně.

Podobné nabídky