Prodej rodinného domu, Hrádek nad Nisou - Václavice, 130 m2

Václavice


4 700 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 22 399 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Hrádku nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Nabízíme k prodeji více než stoletý dům v atraktivní lokalitě Liberecka.
Vesnice Václavice je součástí města Hrádek nad Nisou, které se nachází na Česko- německo-polském Trojmezí.
Dům o dispozici 4+1 lze využít jako rodinný nebo rekreační. Stěny domy jsou ze smíšeného zdiva, většina původních konstrukcí je dřevěných. Přízemí domu je rozděleno chodbou, ze které se na jednu stranu vchází do hlavního obývacího prostoru a kuchyně. V podkroví domu jsou celkem 3 menší ložnice. Najdete koupelnu s WC, kde je vybudovaná i menší sauna.
Vytápění objektu je řešeno novým plynovým kotlem, ale lze rovněž použít kotel na tuhá paliva s rozvodem do radiátorů nebo krbová kamna v obývací části. Zdrojem vody je studna. Momentálně se v obci buduje vodovod.
Dům je částečně podsklepen. Ze zadní části domu se dostanete do prostorné garáže, kde je vedle stání pro jeden automobil dostatek prostoru i pro malou dílnu.
Dům má zachovalou střešní krytinu (stáří cca 10 let), okna jsou původní - špaletová.
Dům je určený k celkové rekonstrukci případně může sloužit první krok a zázemí pro stavbu nového domu v zahradě. U domu je velký pozemek, který by bylo možné využít i pro stavbu další menší nemovitosti,
Veškerá občanská vybavenost je v cca 5 km vzdáleném Hrádku nad Nisou, za 15 minut dojedete do Liberce, který poskytuje veškerý komfort krajského města.
V krátké dojezdové vzdálenosti se dále nachází hrad Grabštejn, rekreační areál Kristýna, německý Oybin a známá liberecká dominanta vrch Ještěd.

Prodávající si vyhrazuje právo upřednostnit nejvýhodnější nabídku.

Cena
4 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 8. 2024
Adresa
Václavice
ID
463
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
127 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
139 m2
Podlahová plocha
130 m2
Plocha nemovitosti
1946 m2
Plocha zahrady
1807 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Septik
Topení
Ústřední plynové, Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Voda
Studna
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Lucie Maciková

Lucie Maciková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hrádku nad Nisou.

Podobné nabídky