Dražba rodinného domu, Žitenice, Skalická, 162 m2

Skalická, Žitenice


2 280 000 Kč /za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Žitenicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Předmětem dražby jsou nemovité věci  zapsané na LV 1305, kat. území Žitenice, obec Žitenice, okr. Litoměřice. -parc.č. 167/1 zastavěná plocha a nádvoří o výměře 162 m2, součástí je stavba č.p. 177, rod.dům. -parc.č. 953/1 zahrada o výměře 395 m2 Jedná se o samostatně stojící, částečně podsklepený, přízemní rodinný dům s podkrovím. Budova je pravděpodobně založena na základových pasech. Konstrukce budovy je zděná a její stavebně technický stav je odpovídající probíhající rekonstrukci (dle RK makléře byly provedeny nové podlahové i stropní trámy mezi patry, nový věnec + svázání obvodových zdí roxory, nově vyzděné štíty, nový komín). Krov je dřevěný. Střecha budovy sedlová s plechovou krytinou. Na střeše jsou žlaby se svody a komín. Klempířské konstrukce jsou z pozinkovaného plechu. Vchodové dveře do budovy jsou plastové. Okna domu jsou plastová nebo střešní. Fasáda budovy není zateplená. K domu patří zahrada. Nemovitá věc je přístupná z místní zpevněné komunikace.

Dům disponuje jednou místností s klenbovým stropem, sklep je celý zrekonstruován. V přízemí jsou tři obytné místnosti, kuchyň, koupelna, sociální zázemí. V patře je nyní otevřený prostor s možností rozdělení na 3 další pokoje a příprava na sprchový kout + WC.

Z inženýrských sítí je nemovitá věc napojena na přípojku elektřiny, vodovodu, kanalizace, plynovodu. Vytápění domu je zajištěno plynovým kondenzačním kotlem. Rozvody elektřiny jsou po rekonstrukci. Přípojky nebylo možné ověřit.

Na pozemku parc. č. St. 167/1 se nachází stavba rodinného domu č.p. 177. Pozemek je v Katastru nemovitostí vedený jako zastavěná plocha a nádvoří o celkové ploše 162 m². Na stavební pozemek navazuje pozemek parc. č. 953/1, který je v Katastru nemovitostí vedený jako zahrada o celkové ploše 395 m². Výše uvedené pozemky spolu tvoří jeden funkční celek. Pozemky jsou oplocené, rovinaté, travnaté, neudržované. Vjezd na pozemek je pomocí elektrické brány. Pozemky jako celek jsou přístupné přes pozemek parc. č. 1582/1.

Součástí nemovité věci jsou IS a porosty. Tyto skutečnosti jsou zohledněny v celkové obvyklé ceně.

Cena
2 280 000 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
28. 8. 2024
Adresa
Skalická, Žitenice
ID
220 EX 3053/24-74
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
162 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
162 m2
Plocha nemovitosti
557 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

exdrazby.cz infolinka

exdrazby.cz infolinka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky dražby rodinných domů v Žitenicích.

Podobné nabídky