Prodej rodinného domu, Kryry, 94 m2 (ID: 1547704)

Kryry


3 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 16 680 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Kryrech

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Hledáte dům s velkým pozemkem? Tak se podívejte na tuto nabídku prodeje nemovitosti ve Strojeticích na Podbořansku. Jedná se o dům s dispozicí 4+1 částečně podsklepený. Dům je napojen na vodovod i kanalizaci, má ústřední topení (kombinaci elektrokotle a kotle na tuhá paliva). V domě najdeme v přízemí koupelnu, WC, kuchyň a 3 pokoje, v podkroví pak další pokoj a prostory vhodné k vestavbě. Objekt je možno využít nejen na celoroční bydlení, ale také jako chalupu.
Vjezd na pozemek je přímo z obecní komunikace, je rovinatý o celkové ploše cca 2220 m2 . Celý pozemek je v zastavitelné části obce, tedy je zde možno podle parametrů uvedených v územním plánu stavět.
Obec Strojetice je částí města Kryry, bydlí zde cca 200 obyvatel a najdeme obchod, restauraci, poštu, kostel z 18tého století. Do Podbořan je to 8 km a zde najdeme veškerou občanskou vybavenost. Města Most a Chomutov jsou vzdáleny do 50 km a na okraj Prahy do 70 km.
V blízkosti jsou rozhledny Tobiášův Vrch a Schillerova. Také je to kousek na Džbánsko, Jesenicko a třeba na zámek Chyše, Petrohrad či Valeč.
Odkaz na webové stránky města, kde najdete územní plán a další informace je zde: https://www.kryry.cz/
Pro další informace a termín prohlídky kontaktujte makléře.

Cena
3 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 8. 2024
Adresa
Kryry
ID
0023-NP08118
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
94 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
94 m2
Plocha nemovitosti
2220 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Milan Bílý

Milan Bílý

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kryrech.

Podobné nabídky