Pronájem bytu 3+1, Brno - Komín, Olbrachtovo náměstí, 76 m2

Olbrachtovo náměstí, Brno, Komín


22 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(měsíční poplatky 5500,-)


Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Nabízíme k pronájmu prostorný byt 3+1 s balkónem. Bytová jednotka o podlahové ploše 76 m² se nachází ve 4. nadzemním podlaží.

Dispozičně je byt rozdělen na prostorné zádveří s šatní skříní, ze kterého se dá postupně vejít do obývacího pokoje s balkónem a kuchyně. Z předsíně jsou i dveře do pokojů, jeden z nich je vybaven manželskou postelí a menším úložným prostorem. Naleznete zde i a samostatné WC a koupelnu která je vybavena sprchovým koutem a pračkou.
Kuchyně je kompletně vybavena. Okna bytu jsou plastová, podlaha PVC a dlažba. Vybavení bytu odpovídá fotografiím. K bytové jednotce náleží sklepní kóje a komora na patře bytu.

V pěším dosahu se nachází, mateřská a základní škola. Veškerá občanská vybavenost je v docházkové nebo dojezdové vzdálenosti. Kousek pěší chůzí se nachází oblíbená lokalita k procházkám a jízdě na kole (Farma Kozí zahrada, přírodní památka Netopýrky, letiště Medlánky)

Měsíční náklady jsou ve výši 5 500 Kč. Nájemné činí 22 000,- Kč.
Kauce ve výši jednoho nájmu. K dispozici je od 1.10.2024.

Majitelé si vyhrazují právo výběru nájemce.

Cena
22 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
měsíční poplatky 5500,-
Aktualizováno
29. 8. 2024
Adresa
Olbrachtovo náměstí, Brno, Komín
ID
01890
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
76 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Pavla Šimková

Pavla Šimková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+1 v Brně.

Podobné nabídky