Pronájem bytu 2+1, Praha - Vršovice, Bajkalská, 47 m2

Bajkalská, Praha 10, Vršovice


18 900 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky, elektřina přepsána na nájemce)


Regionální dodavatelé v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Hledáte krásný byt v srdci Vršovic k nájmu? Nabízíme Vám byt 2+1/B, ve třetím patře zděného činžovního domu s výtahem v ulici Bajkalská. Byt prošel v minulosti rekonstrukcí a je částečně vybaven. Obývací pokoj je prostorný a umožňuje vstup do kuchyně. Ta je vybavena kuchyňskou linkou se spotřebiči, je zde úložná komora a vstup na balkon bytu. Dále je k dispozici ložnice s vestavnými skříněmi. Koupelna se sprchovým koutem a připojením na pračku. Toaleta samostatná. Byt je volný ihned. Prohlídky po dohodě.

Měsíční nájemné činí 18.900 Kč, poplatky 4.200 Kč, jistota majiteli ve výši 35.000 Kč, jednorázová provize ve výši jednoho nájmu. Smlouva o dodávce elektrické energie bude převedena na nájemce.

Cena
18 900 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky, elektřina přepsána na nájemce
Aktualizováno
29. 8. 2024
Adresa
Bajkalská, Praha 10, Vršovice
ID
N00518
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
47 m2
Patro
3. z 5
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
47 m2
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Zuzana Lang DiS

Bc. Zuzana Lang DiS

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Praze 10.

Podobné nabídky