Prodej ubytování, Mutěnice, 450 m2

Mutěnice


Cena na vyžádání /za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Mutěnicích

Popis

Hledáte nemovitost v atraktivní vinařské lokalitě? Nabízíme k prodeji zavedený penzion v malebné obci Mutěnice na Slovácku, která je známá svou bohatou vinařskou tradicí a četnými kulturními akcemi.
Nemovitost má rozlohu 581 m² s přilehlou zahradou o výměře 194 m², která nabízí možnost relaxace a venkovního posezení.
Penzion disponuje pěti prostornými a účelně zařízenými pokoji (2x čtyřlůžkový, 3x dvoulůžkový), celkem pro 14 hostů. Sociální zařízení se nachází ve společných prostorách, přičemž je rozděleno na část pro dámy a pány – vybavené šatnou, sprchovým koutem a WC.
Lokalita: Mutěnice jsou známé svou vinařskou tradicí a celou řadou vinařských akcí, jako jsou oblíbené Mutěnické vinařské dny či Svatomartinské slavnosti . V obci se nachází více než 500 vinných sklepů, které tvoří součást slavné Mutěnické sklepní uličky , kde mohou návštěvníci ochutnávat vína místních vinařů a prožívat autentickou atmosféru jižní Moravy.
Turistické zajímavosti v okolí:
CHKO Pálava a Mikulov s dominantním zámkem, které jsou vzdálené jen pár desítek minut jízdy autem.
Lednicko-valtický areál, památka UNESCO, nabízející nádherné zahrady, zámek Lednice, Minaret a další architektonické skvosty.
Baťův kanál – možnost projížděk na lodičkách či kole podél této unikátní vodní cesty.
Břeclav a Hodonín – města s bohatou historií a množstvím kulturních památek.
Mutěnice a jejich okolí jsou stále populárnější destinací pro milovníky vína, cykloturistiky a kulturních zážitků. Díky výborné dopravní dostupnosti a bohatému programu akcí v místě je tento penzion ideální investicí s potenciálem pro stabilní příjem po celý rok.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 9. 2024
Adresa
Mutěnice
ID
PK240829
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
450 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Plocha budovy
581 m2
Plocha nemovitosti
775 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet
Voda
Vodovod
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Kasan

Petr Kasan

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování v Mutěnicích (okr. Hodonín).