Pronájem bytu 2+1, Praha - Dejvice, Kafkova, 53 m2

Kafkova, Praha, Dejvice


24 500 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ provize RK)


Regionální dodavatelé v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k pronájmu prostorný světlý byt 2+1 o velikosti 53m2 v Dejvicích. Byt se nachází ve čtvrtém nadzemním podlaží a domě je výtah. Byt prošel toto léto částečnou rekonstrukcí.
Byt se skládá z prostorné světlé předsíně, ze kterých jsou vstupy do oddělené koupelny a samostatného WC. Kuchyňský kout v šedém dekoru je vybavený moderní lednicí od značky Samsung, digestoří, plynovým sporákem s elektrickou troubou a pračkosušičkou. V kuchyni je dostatek úložného prostoru a také světla. V bytě se nachází dvě ložnice. První ložnice je situována do ulice Kafkova a je vybavenou šedou skříní. Druhý prostornější pokoj je situovaný do klidného zeleného vnitrobloku. Pokoj je přepažený dřevěnou moderní polo příčkou, která odděluju šatnu od pokoje. V tomto pokoji jsou na stěnách nataženy krémové tapety. V bytě jsou všude nové bíle dveře, čerstvě vymalováno, sítě v oknech a také okenní žaluzie. Okna v bytě jsou moderní plastová. V pokojích jsou na podlaze dřevěné parkety, ve zbytku bytu je položena dlažba. Ohřev vody a vytápění bytu zajištuje centrální kotel domu.

Lokace:
Byt se nachází v klidné části Dejvic v ulici Kafkova. V okolí bytu se nachází veškerá občanská vybavenost včetně lékárny, obchůdků, pošta, supermarket BILLA , restaurací a kaváren. V blízkosti bytu se nachází také campus vysoké školy ČVUT. Dejvice jsou proslulé klidem a také zelení. Přímo před bytem se nachází park a několik minut chůze od bytu śe nachází park Stromovka a Letenský park.

Doprava:
Výbornou dopravní dostupnost zajištuje jak metro linky ,,A“. Stanice Dejvická se nachází minutu chůze od bytu, stejně tak i tramvajová zastávka Dejvická ( Linky 26,20,18)
Parkování před domem je možné na modrých zónách. Na konci ulice je možné parkovat na hodinách.

Ekonomika:
Nájemné 24.500,-
Zálohy na služby 4.475,- / dvě osoby
(správa domu, úklid, el.dům, odpad, teplá a studená voda a výtah)
Přepis elektřiny a plynu na nájemce ( plyn cca 300,- elektřina cca 1.000,-)
Kauce – 30.000,-
Provize ve výši jednoho měsíčního nájemného

Prohlídky jsou možné ve středu 4.9.2024 v případě zájmu prosím volejte makléři

Cena
24 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ provize RK
Aktualizováno
2. 9. 2024
Adresa
Kafkova, Praha, Dejvice
ID
80972
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
53 m2
Patro
4. z 5
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Veřejná kanalizace
Sklep

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tomáš Brejcha

Tomáš Brejcha

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Praze 6.

Podobné nabídky